Stručna praksa za najnaprednije znanje

EduTV je neprofitabilna edukativna televizijska stanica koja emituje program za savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv i interaktivan način.

Praksa prilagođena svakom odseku

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti imaju priliku da se detaljno upoznaju sa radom eduTV-a, kao i da stiču najnaprednija znanja iz ove oblasti, kroz praksu prilagođenu odseku koji pohađaju.

Bez obzira na to da li ste upisali odseke Dramske umetnosti, Likovne umetnosti, Dizajn ili Menadžment umetničke produkcije i medija, eduTV vam daje mogućnost da naučite sve veštine koje smatrate potrebnim kako biste postali kompletan umetnik.

Učenje iz iskustva istaknutih stručnjaka

Iskoristite priliku, jer je Fakultet savremenih umetnosti jedini fakultet koji svojim studentima nudi mogućnosti kao što je učenje iz iskustva istaknutih stručnjaka u realnim uslovima rada na televiziji, kroz snimanje emisija uživo i korišćenja najsavremenije opreme.

Projekti sa prakse biće objavljeni i potpisani

Pored toga, svi vaši reprezentativni projekti, emisije, filmovi i drugi video-materijali biće emitovani na eduTV-u, kao i prilozi o vašim izložbama, predstavama i drugim uspesima. Takođe, moći ćete da radite i projekte za eduTV, prvu edukativnu TV stanicu u Srbiji i regionu.

FSU logo Predupisni rok je u toku
Prijavi se i postani deo klase 2018 »