Prijavi se za studentsko takmičenje #PRILIKA2018 i napravi Case study

/ / Konkursi / 10. 11. 2018.

Oprobajte se u PR-u. Oformite svoj tim, preuzmite zadatak i takmičite se! Društvo Srbije za odnose s javnošću će sedmi put, u okviru godišnje konferencije „PRilika 2018”, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću. Kompanija LINK group je partner ovog takmičenja.

Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost studentima da kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Poslednji rok za prijavljivanje timova je 7. novembar, do 14 časova. Prijava se vrši na ovom linku.

Poslednji rok za slanje radova je ponedeljak, 12. 11. 2018. godine, do 23:59 časova. Temu za Case study možete preuzeti OVDE.

Ko sve može da se prijavi?

Učesnici takmičenja mogu da budu svi studenti osnovnih akademskih i master studija, na državnim i privatnim fakultetima u Srbiji. Pravo učešća imaju redovni i vanredni studenti.
Studenti treba da formiraju timove od najmanje tri do najviše četiri člana, kao i da svom timu daju naziv, koji će ujedno biti i šifra njihovog rada. Naziv ne sme biti asocijativno vezan za fakultet sa kojeg su studenti, niti za njihova imena i prezimena.

Sastav tima može se menjati do predaje rešenja zadatka, uz prethodno obaveštavanje organizatora na imejl-adresu drustvo@pr.org.rs.
Nakon predaje rešenja zadataka sastav tima se ne može menjati, a izostanak člana tima usled više sile prijavljuje se najkasnije 2 sata pre početka finala.

Kako treba da izgleda rad?

Rad se predaje kao prezentacija u PowerPoint formatu. Timovi su u obavezi da provere kompatibilnost fontova, slika i ostalih sadržaja iz prezentacije.

Takmičenje se odvija u dva kruga

I krug:

Prvi krug je prijava timova i slanje rešenja. Zbog boljeg razumevanja zadatka, tim lideri mogu poslati dodatna pitanja u vezi sa slučajem do 7. novembra, do 14h, na imejl-adresu drustvo@pr.org.rs. Odgovori na dodatna pitanja biće poslati tim liderima do 9. novembra.
Rešenja studije slučaja timovi šalju do 12. novembra, do 23:59, na imejl-adresu drustvo@pr.org.rs, subject: #CaseStudy – Ime tima. Žiri u prvom krugu čine predstavnici kompanije koja je zadala studiju slučaja.

O tome koji su radovi ušli u II krug takmičenja, tj. u finale, učesnike će obavestiti organizator do 16. 11. 2018. godine. Tri najbolje ekipe, koje članovi žirija odaberu u ovom krugu, izložiće svoje prezentacije u finalu takmičenja studenata, koje će se održati 22. novembra 2018. godine, u okviru godišnje konferencije Društva Srbije za odnose s javnošću – „PRilika 2018”.

II krug:

U finalnom delu takmičenja učestvuju tri najbolje ocenjena rada/tima. Do finala timovi imaju priliku da izmene svoja rešenja i prilagode ih formatu za prezentaciju. Finalne
verzije prezentacije koje će biti korišćene u finalu timovi dostavljaju na imejl-adresu drustvo@pr.org.rs do 21. novembra, do 17h.

Sva tri tima treba da budu spremna da predstave svoje radove u trajanju do 20 minuta.
Žiri u finalu će činiti tri predstavnika kompanije i dva člana Društva Srbije za odnose s javnošću. Žiri će proglasiti pobednika, kao i drugoplasirani i trećeplasirani tim.

Više o pravilima učešća pročitajte OVDE.

Prijavite se, učestvujte, naučite nešto novo i steknite nova prijateljstva. Vidimo se!

FSU logo Junski upisni rok je počeo.
Prijavi se i postani deo klase 2019/20. »