Studenti o Akademiji lepih umetnosti i multimedija

``Znanja koja sam stekla tokom studija otvorila su mi vrata boljeg sveta``

“Fakultet savremenih umetnosti je ustanova kulture koja je meni, kao i mnogim kolegama, pružila izuzetan kvalitet obrazovanja. Kao neko ko ima izuzetnu čast i privilegiju da bude deo „umetničke elite“ ovog fakulteta, mogu reći da je FSU za mene definitivno bio pravi izbor.
Odličan nastavni kadar, vrhunski pedagozi i umetnici, kao i izuzetan prostor za rad glavne su karakteristike Fakulteta savremenih umetnosti”.

“Kao najveću prednost studiranja na Fakultetu savremenih umetnosti izdvojila bih pre svega kvalitet i stručnost zaposlenih. Zahvaljujući podršci izuzetnih ljudi sa FSU-a, njihovom iskustvu, znanju i velikodušnosti olakšan mi je put usavršavanja i učenja, pun ushićenja i radosti. Kolegama koji još uvek razmišljaju da li je FSU pravi izbor za njih, mogu reći da će, ukoliko se ne odluče za ovu akademiju, sebi uskratiti šansu da steknu kvalitetno znanje, pre svega upotrebljivo, kao i mogućnost da postanu vrsni umetnici sa najvećim zvanjem doktora nauka iz oblasti umetnosti”.

“Veštine koje sam stekla na Fakultetu savremenih umetnosti pomogle su mi da prođem u najuže krugove na brojim konkursima iz oblasti umetnosti u Srbiji i inostranstvu. FSU mi je otvorio vrata potpuno novog, boljeg sveta, u koji sam zakoračila zahvaljujući brojim priznanjima, učešću na prestižnim izložbama, kolonijama, kao i izradom slika za privatne kolekcionare.”

Mersiha Prušević Dulić