eduTV – Obrazovna televizija

Doživotno usavršavanje i unapređenje sopstvenog znanja veoma su značajni.

Upravo je to i misija eduTV-a, prve obrazovne televizije kod nas. eduTV je neprofitna televizija, prva tog tipa u regionu. Njen glavni cilj je da ljude koji je gledaju podstakne na širenje znanja i na neprekidno, doživotno usavršavanje.

eduTV kreira program pre svega blizak mladima, ali i svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Edukuje i motiviše na učenje i lično usavršavanje, ne zaboravljajući pritom na zabavu. Ova obrazovna televizija želi da se približi savremenom gledaocu koji bira šta i kada želi da gleda, ali i da uči čak i dok se opušta uz TV program.

Usmerena je na ljude koji cene svoje slobodno vreme. Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u novu eru televizije.

eduTV je projekat kompanije LINK group, a Fakultet savremenih umetnosti je deo obrazovnog sistema ove kompanije. Svi naši studenti putem FSU mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine.

Edukujte se i zabavite u isto vreme

Na eduTV-u možete da pratite edukativni sadržaj na drugačiji i zabavniji način. U interesantno osmišljenim emisijama koje obrađuju savremene teme iz različitih oblasti imate priliku da saznate nove, korisne stvari i dobijete ideje i motivaciju za lični razvoj i usavršavanje.

eduTV vam omogućava i da budete u toku sa zanimljivostima iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije, biznisa, kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Pronađite sferu interesovanja na eduTV-u

Za interesantne teme iz polja nauke i obrazovanja tu su emisije „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”. Ako započinjete karijeru, želite da se otisnete u preduzetništvo ili da napredujete na poslu, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo, usvajanje dece i mnoge druge, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti. Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.