Evropska kulturna akademija vas poziva na dvonedeljnu radionicu u Veneciji

/ / Konkursi / 3. 11. 2020.

Da li želite da budete u Veneciji, dok traje Bijenale arhitekture 2021. godine? Evropska kulturna akademija u saradnji sa Univerzitetom u Tartuu nudi dvonedeljnu radionicu u julu 2021.

Radionica traje od 5. do 16. jula 2021. i namenjena je svim studentima doktorskih i master studija ili nedavnim diplomcima. Ako ste zainteresovani da učestvujete, potrebno je da se prijavite najkasnije do 15. novembra 2020. godine popunjavanjem prijave na LINKU.

Razmenite znanja sa profesionalcima u umetnosti, dizajnu, medijima i arhitekturi

Venecija je možda najuglednije izgrađeno okruženje koje je svet ikada video. Pridružite se dvonedeljnom studiju u Veneciji tokom Bijenala arhitekture 2021.

Studio koristi korene i istoriju kako bi otvorio skrivene kulturne kodove ugrađene u istoriju Venecije, Vićence i Padove. Kombinuje znanje o nasleđu Paladija, Vitruvija, Leonarda itd. povezujući ga sa Venecijanskim bijenalom.

Ideja studija je da mobiliše sledeću generaciju talentovanih umetnika sa master i doktorskih studija i nedavnih diplomaca da razmenjuju znanje i iskustvo sa naprednim naučnicima i profesionalcima u umetnosti, dizajnu, medijima i arhitekturi.

Radionica je organizovana u saradnji sa dr Kärt Summatavet, Univerzitet u Tartuu, uz podršku „Kumulusa”.