Radite na televiziji od prvog dana studiranja

EduTV je neprofitabilna edukativna televizijska stanica koja se nalazi pri Fakultetu savremenih umetnosti. Ona emituje program za savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv i interaktivan način.

Zahvaljujući toj činjenici  imaćete jedinstvenu priliku da praktično radite na televiziji od prvog dana studiranja i da se iznutra upoznate sa načinom rada velikog televizijskog sistema.  

Praksa prilagođena svakom odseku

Kao studenti FSU imaćete priliku da steknete najnaprednija znanja iz ove oblasti, kroz praksu koja je prilagođena smeru koji pohađate. 

Bez obzira na to da li ste upisali odseke Dramske umetnosti, Likovne umetnosti, Dizajn, Menadžment umetničke produkcije i medija, Kreativni biznis, Muzičku produkciju ili Kreativne komunikacije i kreiranje sadržaja, eduTV vam daje mogućnost da naučite sve veštine koje smatrate potrebnim kako biste postali kompletan umetnik.

Studenti smera Menadžment umetničke produkcije i medija vodiće samostalne televizijske projekte, dizajneri će imati priliku da prave vizuelna rešenja, a glumci da njihovi performansi budu predstavljeni na televiziji na način na koji oni to žele. Studenti muzičke produkcije imaće priliku da plasiraju svoj zvuk, kreatori sadržaja da svoje ideje prebace u digitalnu formu, a studenti kreativnog biznisa imaće priliku da sprovode kompletne projkete. 

Učite od istaknutih TV stručnjaka

Iskoristite priliku, jer je Fakultet savremenih umetnosti jedini fakultet na kojem studenti imaju priliku da uče od vrhunskih profesionalaca u svom poslu,  u realnim uslovima rada na televiziji, kroz snimanje emisija uživo i korišćenje najsavremenije opreme.

Vaši projekti idu pravo u etar

Svi vaši reprezentativni projekti, emisije, filmovi i drugi video-materijali biće emitovani na eduTV-u, kao i prilozi o vašim izložbama, predstavama i drugim uspesima. Takođe, moći ćete da radite i projekte za eduTV.

Ovo je zaista jedinstvena prilika jer ćete posle prakse na eduTV biti spremni da se odmah po završetku školovanja zaposlite i primenite stečeno znanje na velikim medijskim sistemima, kako kod nas tako i u regionu. 

Iskoristite priliku i steknite dragoceno iskustvo, koje će biti značajna stavka u vašem portfoliju i dobra preporuka svim budućim poslodavcima. 

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.