Prijavite se za besplatnu školu crtanja na FSU!

/ / Vesti / 29. 01. 2020.

Fakultet savremenih umetnosti rešio je da obraduje svoje studente, ali i učenike trećih i četvrtih razreda srednjih škola i da im pokloni jednomesečnu školu crtanja tokom celog februara.

Škola crtanja počinje u ponedeljak, 3. februara i traje do kraja meseca. Održavaće se svakog radnog dana od 10 do 14 časova u prostorijama FSU u Beograđanki (Masarikova 5, ulaz sa platoa Đoke Vještice iz Resavske), a sve što je potrebno da uradite da biste učestvovali na ovoj jedinstvenoj jednomesečnoj ubrzanoj školi crtanja jeste da se prijavite na dnu stranice. 

Kome je namenjena škola crtanja?

Namenjena je pre svega studentima Fakulteta savremenih umetnosti, ali i svim onim učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola koji su talentovani za crtanje i voleli bi da nauče nešto više o tehnici crtanja malog crteža. Na časove možete dolaziti svakog radnog dana, od 10 do 14 časova. Sve što vam je potrebno jesu dobra volja, odlično raspoloženje, papir i pribor za crtanje.

Učešće je besplatno, ali je broj mesta u učionici ograničen, pa je zato potrebno da se prijavite na vreme i obezbedite svoje mesto.

Šta ćete naučiti u školi crtanja na FSU?

Tema ove jednomesečne škole crtanja je mali crtež. Sa vama će svakodnevno biti profesori i predavači sa Fakulteta savremenih umetnosti, koji će vas usmeravati i davati korisne savete kako da unapredite svoj rad ili razvijete svoj talenat.

Učićete kako da crtate modele sa akcentom na anatomiji, atmosferi, aktu. Saznaćete šta je to kroki crtež i kako se težište postavlja na brzo zapažanje. Iskazaćete svoju inovativnost i kreativnost koristeći različite tehnike crtanja.

Prijavite se za besplatnu školu crtanja, čekamo vas!

Obezbedite svoje mesto u školi crtanja tako što ćete popuniti online prijavu koja se nalazi na kraju teksta.  Usavršite svoj talenat za crtanje, dođite da se družite i naučite nešto novo.

Vidimo se!

 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.