Stevan Aleksić kreirao omot za film „Potraga” za nemačko tržište

/ / Vesti / 3. 11. 2022.

Rad Stevana Aleksića, vanrednog profesora na Fakultetu savremenih umetnosti, vizuelnog umetnika, scenografa i ilustratora, naći će se na omotu Blu-Ray Mediabook izdanja filma „Potraga” (The Quest) iz 1996. godine za nemačko tržište.

Stevan Aleksić je na taj način nastavio svoju nisku uspeha kada je reč o ilustracijama filmova Žan-Kloda van Dama, a slavni glumac je treći put podelio njegov rad na svojim društvenim mrežama.

Žan-Klod van Dam oduševljen i ovim Aleksićevim dizajnom

Sa ponosom predstavljam omot Blu-Ray Mediabook izdanja filma The Quest (1996), koji sam ilustrovao za nemačko tržište. Nemački distributer Retro Gold 63 uskoro će lansirati u prodaju ograničeno izdanje od 333 primeraka. S obzirom na to da sam od detinjstva poklonik filmova Žan-Kloda van Dama, ovaj angažman je za mene bio posebna satisfakcija. Najkvalitetnije izdanje do sada, sa velikom količinom bonus materijala o snimanju filma, sa novim intervjuima i, naravno, mojim ilustrovanim omotom.

Žan-Klod van Dam odobrio je omot koji sam ilustrovao za Blu-Ray Mediabook izdanje filma The Quest za nemačko tržište (Retro Gold 63 – Germany). Ovo je treći put da jedna od najvećih akcionih zvezda našeg vremena deli moju ilustraciju na svojoj oficijelnoj stranici, uz reči hvale.

Podsetimo, Stevan je već radio plakate za filmove „Lavlje srce” i „Kikbokser”, koji su se takođe veoma dopali slavnom holivudskom glumcu.

Čestitamo našem profesoru na velikom profesionalnom uspehu.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.