beo zoo vrt fsu oslikavanje životinje

Studenti FSU obradovali posetioce Beo zoo vrta

/ / Vesti / 18. 07. 2018.

Studenti FSU su u saradnji sa kompanijom Roma Company uručili Beo zoo vrtu poklon koji će najviše obradovati najmlađe posetioce. Od sada će odlazak u zoološki vrt u Beogradu biti mnogo lepše iskustvo zahvaljujući, pre svega, kreativnim studentima.

Studenti FSU obradovali posetioce Beo zoo vrta Fakultet savremenih umetnosti zoološki vrt

Kako bi boravak u Beo zoo vrtu učinili još prijatnijim za veliki broj najmlađih posetilaca, Fakultet savremenih umetnosti i Roma Company oslikali su zid i klupe motivima životinja. Foto-zid je oslikala studentkinja master studija slikarstva Maja Živković, dok su klupe ulepšale Sara Tanasković, Jovana Popsavin, Katarina Marković i Tamara Ćurčić.

Studenti FSU pomogli da se ulepša Beo zoo vrt

„Ovaj poziv smo videli kao pravi kompliment i priliku za putovanje kroz divno iskustvo za naše studente i fakultet. Krunisano prilikom da obradujemo najmlađe u jednoj od najlepših oaza Beograda, Beo zoo vrt nam je ukazao poverenje i gostoprimstvo. Dozvolili su nam da zajedničkom akcijom ulepšamo jedan kutak za predah i ovekovečenje uvek divnih trenutaka namenjen deci”, izjavila je Jelena Blečić, docent Fakulteta savremenih umetnosti.

Uspešna kombinacija humanosti i kreativnosti

Roma Company će pomoći Beo zoo vrtu donacijom zaštitnih premaza i neophodnog materijala za održavanje i sređivanje objekata, koja će ovoj javnoj ustanovi biti od velike koristi u narednom periodu.

„Beo zoo vrt nastavlja saradnju sa kompanijama koje neguju društveno odgovorno poslovanje. Donaciju ćemo iskoristiti za održavanje i ulepšavanje naših objekata kako bi Beograđani i gosti Beograda i dalje uživali u jedinstvenom ambijentu našeg vrta. Želimo da pozovemo i ostale kompanije na saradnju, a Beo zoo vrt će uvek biti pouzdan partner i pravo mesto za projekte od javnog interesa”, izjavio je Andrej Manojlović, PR menadžer Beo zoo vrta.

Beo zoo vrt za Beograđane predstavlja idealno mesto na kome deca i studenti već generacijama uče o divljim i domaćim životinjama. Najmlađi posetioci od sada imaju još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže lepe trenutke provedene u Beo zoo vrtu. Ovo je samo jedna od mnogih akcija u kojoj su studenti FSU svojim talentima dali svoj doprinos boljem društvu. Hvala Maji, Sari, Jovani, Katarini i Tamari!

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.