Za studente FSU

Multimedijalni studio Fakulteta savremenih umetnosti predstavlja srce kreativnog izražavanja, a osmišljen je kao multidisciplinarna oaza koja je opremljena najnovijim infrastrukturnim, tehnološkim, analognim i digitalnim sredstvima. Ovaj studio služi kao temelj za obrazovanje u oblastima kreativnih industrija, audio i video umetnosti, te medijskih veština. Izgrađen da odgovori potrebama Departmana za kreativne komunikacije, studio je savršeno mesto za studente modula Muzička komunikacija, Multimedijalna produkcija, Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja, ali i za studente drugih modula i interdisciplinarnih predmeta koji se izučavaju na fakultetu.

U ovom sinergističkom prostoru, koji obuhvata medije poput filma, televizije, radija i društvenih mreža, studenti stiču detaljna analitička i praktična znanja koja ih pripremaju za profesionalnu dominaciju na tržištu kreativnih industrija.

Multimedijalni studio je integralni deo obrazovnog procesa na Fakultetu savremenih umetnosti. Studenti koriste studio za praktične vežbe i projekte, ali i kao platformu za realizaciju svojih kreativnih ideja u realnom profesionalnom okruženju. 

Kao most između umetnosti i tehnologije, Fakultet savremenih umetnosti predstavlja idealnu odskočnu dasku za one koji sanjaju o karijeri u svetu umetnosti i dinamičnom svetu kreativnih industrija. Ovaj fakultet ima skoro tridesetogodišnju tradiciju izvrsnosti, oblikujući kreativne lidere budućnosti.

Kada je osnovan (1997. godine), Fakultet savremenih umetnosti je postao pionir u obrazovanju u oblasti umetnosti i kreativnih industrija, pružajući svojim studentima ne samo znanje i veštine već i inspiraciju da osmisle novu stvarnost 21. veka.

Kao deo prestižne obrazovne porodice čiji su osnivači Visoka škola strukovnih studija za IT (ITS), Comtrade i LINKgroup, ovaj fakultet je u samom vrhu inovativnog obrazovanja u Srbiji, ali i šire.

Fakultet savremenih umetnosti nije samo mesto učenja; to je prostor gde se rađaju ideje, gde se umetnost susreće sa budućnošću i gde svaki student dobija priliku da ostavi neizbrisiv trag u savremenoj kulturi i svetu kreativnih industrija.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.