Privatnost korisnika

Ovaj sajt ima veoma jednostavnu i jasnu politiku vezanu za privatnost korisnika: mi ne delimo lične podatke ili adrese elektronske pošte ni sa kim.

Posetioci sajta koji se prijave na liste za primanje obaveštenja mogu da budu sigurni da se njihovi podaci čuvaju na sigurnom. Posetioci koji ostave svoju elektronsku adresu pri kontaktu sa Fakultetom savremenih umetnosti uvek će biti pitani za dozvolu u slučaju da želimo da objavimo njihovu adresu ili poruku na našem sajtu. Elektronske adrese onih koji nam pišu neće biti objavljene, osim ako nam korisnik to lično ne dozvoli.

Pri tom, poseta korisnika je anonimna, osim ako nam korisnik lično ne da svoje podatke kao što su: ime, adresa elektronske pošte, itd… ili dok se lično ne prijavi na deo sajta namenjen za pregled studenstog servisa. Naime, www.fsu.edu.rs ne koristi nijedan od programa koji mogu nasilno, bez saglasnosti korisnika, da pročitaju lične podatke sa korisnikovog računara.

Pažljivo čuvamo podatke korisnika

Ako korisnik koristi deo sajta namenjen pregledu računa, može da ostavi adresu svoje elektronske pošte (e-mail) radi mogućnosti izmene lozinke za pristup. Mi pažljivo čuvamo sve podatke korisnika koji se nalaze na ovom sajtu tako da to važi i za elektronske adrese.

Naš odnos prema ličnim informacijama korisnika je veoma jasan: mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne delimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika, uključujući adresu elektronske pošte, nikome sa strane. Pri tom, ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurne uz nas.

Kolačići u veb pregledniku (Cookies)

Ako koristite naš sajt sačuvaćemo kolačiće na Vašem računaru kako bi Vam olakšali i prilagodili korišćenje našeg sajta.

Šta je kolačić? Kolačić je mala tekstualna datoteka, koju internet strana čuva na hard disku Vašeg računara (ako Vaš brauzer dozvoli) a koja se kasnije preuzima i identifikuju Vas kod nas. Kolačići Vam omogućavaju lakše korišćenje internet stranice i bolje funkcionisanje sajta. Vi, naravno, uvek možete da odbijete naše kolačiće ako Vam brauzer dozvoljava, ali ako to uradite, naš sajt neće prepoznati Vaš računar i možda nećete imati pristup svim delovima sajta.

U partnerstvu sa nezavisnim oglasnim mrežama oglašavamo se i na drugim sajtovima. Kao deo njihove usluge, oni postavljaju poseban kolačić na Vaš računar. Vaše lične podatke za identifikaciju ili informacije o Vašim onlajn kursevima nećemo otkriti nijednom nezavisnom reklamnom serveru. Zajedno sa nezavisnim reklamnim serverom ćemo prikupljati i koristiti informacije o Vama koje nisu lični podaci za identifikaciju – već podaci o IP adresi, tipu pretraživača, serveru na koji je Vaš računar povezan, pozivnom i poštanskom broju koji je vezan za Vaš server i da li ste odgovorili na određeni oglas. Treća strana bi mogla da upotrebiti kolačić za prikazivanje oglasa.

Marketing. Ne iznajmljujemo, prodajemo ili razmenjujemo Vaše lične informacije sa drugim ljudima ili nepoznatim kompanijama u marketinške svrhe (uključujući i direktne marketinške svrhe) bez Vaše dozvole. Možemo koristiti i razmenjivati podatke koji nisu Vaši lični podaci, a za naše marketinške svrhe, uključujući, bez ograničenja, marketing na drugim sajtovima. Na primer, možemo koristiti informacije kako bismo kontrolisali koliko puta ćete videti oglas, slali oglase prilagođene Vašim interesovanjima i merili efikasnost reklamnih kampanja. Brisanjem kolačića nas možete sprečiti da prlagodimo naše oglase prema Vama na drugim sajtovima.

Zaštita korisnika

Radi zaštite korisnika sajta www.fsu.edu.rs, zadržavamo pravo da svaku zloupotrebu sajta www.fsu.edu.rs istražimo, prijavimo i pokrenemo pravne akcije u onolikoj meri koliko je to maksimalno zakonski dozvoljeno.

Vratite se na početnu stranu sajta »

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.