Dobro došli na Letnju scenu pozoritšta Portal!

Ovde ćete pronaći sve o našim predstojećim predstavama, radionicama i posebnim događajima. Letnja scena pozorišta Portal  je mesto gde se talenti sreću, gde umetnost živi u svakom kutku, i gde se stvaraju nezaboravni trenuci. Pridružite nam se u avanturi otkrivanja novih dimenzija umetničkog izražavanja.

Dovoljno intimna za monodrame i manje forme, a opet dovoljno velika da primi i brojni glumački ansambl, Letnja scena Fakulteta savremenih umetnosti  jeste idealno mesto za predstavljanje završnih   ispita studenata dramskih umetnosti, individualnih i kolektivnih vežbi, samostalnih projekata mladim dramskih stvaralaca, ali i mesto različitih svečanih događaja Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu.

Postavljena profesionalna scenska rasveta vrhunskog kvaliteta dodatno doprinosi atmosferi u kojoj se prepliću stvarnost i iluzija, život i drama, poetika i estetika.

U duhu starih i novih koncepata kreativnosti,  namera nam je da FSU scena postane mesto okupljanja i prepoznatljiv centar scenskih događanja  u centru urbanog dela Dorćola!

Aktuelni i predstojeći događaji

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.