slika slika

jun-jul 2023.

slika

FAKULTET SAVREMENIH UMETNOSTI
POKLANJA VAM NAJBOLJI UMETNIČKI DOGAĐAJ OVOG LETA!


Dobro došli na Dane savremenih umetnosti! Ovog leta će se u Beogradu potpuno besplatno slaviti i promovisati umetnost. Budite deo najboljeg umetničkog događaja u gradu.

Dani savremenih umetnosti otvoreni su 1. juna, a nastavljuju se 8. juna na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12), kada će biti upriličena izložba svih radova pristiglih na Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce. I ovog leta čeka vas dosta predstava studenata glume koje ćete moći da pogledate potpuno besplatno.

Ovogodišnje Dane savremenih umetnosti zaokružiće Velika godišnja izložba studenata FSU, koja se otvara 30. juna, a trajaće tokom celog leta.

Da biste obezbedili BESPLATNO prisustvo na događajima u okviru Dana savremenih umetnosti, potrebno je samo da se prijavite.

slika

Fakultet savremenih umetnosti, četvrtak, 8. jun, od 18:00

IZLOŽBA RADOVA PRISTIGLIH NA VELIKI KONKURS ZA SREDNJOŠKOLCE KREATIVCE


Od februara ove godine trajao je Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce. Ovogodišnja tema bila je „San”, a na adresu fakulteta pristiglo je više od 450 radova učenika srednjih škola iz cele Srbije.

Dođite na FSU 8. juna da pogledate izložbu svih pristiglih radova, da vidite kreacije učenika koje su nagrađene i pohvaljene, ali i da se lepo družimo.

Ovom prilikom njima će biti dodeljene i nagrade, diplome i pohvale, te će sa Fakulteta savremenih umetnosti poneti lepe uspomene, ali i vredna poznanstva.

Letnja scena pozorišta PORTAL Fakulteta savremenih umetnosti i scene voljenih beogradskih pozorišta, jun – jul

PREDSTAVE STUDENATA GLUME NA POZORIŠNIM SCENAMA U BEOGRADU


Tokom juna i jula imaćete prilike da potpuno besplatno odgledate mnogo predstava naših studenata. Studenti glume sa FSU nastupaće na letnjoj sceni pozorišta PORTAL Fakulteta savremenih umetnosti, ali i na scenama voljenih beogradskih pozorišta. Potrebno je samo da preuzmete svoju ulaznicu za Dane savremenih umetnosti.

slika

SPISAK PREDSTAVA I IZVOĐENJA BIĆE USKORO DOSTUPAN.

Fakultet savremenih umetnosti, jun–jul 2023

VELIKA GODIŠNJA IZLOŽBA STUDENATA FSU 2022/23


Velika izložba svih radova studenata likovnih umetnosti i dizajna biće otvorena 30. juna i moći ćete da je pogledate tokom celog leta. Izložba će biti organizovana u prostorijama fakulteta, pa je to još jedna lepa prilika da vidite kako rade i studiraju naši studenti.

Dođite da pogledate nove ideje i uživate u talentu budućih slikara i dizajnera koji će svojim idejama menjati postojeću umetničku scenu. Čekamo vas!

Jedna karta za sve događaje

PRIJAVI SE I OBEZBEDI SVOJU BESPLATNU ULAZNICU


Ulaz na sve događaje u okviru Dana savremenih umetnosti potpuno je besplatan. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i obezbedite svoju ulaznicu za ovaj umetnički spektakl.

Zato, obezbedite svoje mesto na vreme.
slika

* Jedna ulaznica važi za sve događaje. Nije potrebno da štampate kartu niti da je pokazujete na samom događaju. Kada se jednom prijavite, naš sistem će vas prepoznati i moći ćete da prisustvujete svim događajima kojima želite. Svi događaji će se održavati uz poštovanje trenutno važećih epidemioloških mera. U skladu sa tim, broj učesnika na određenim dešavanjima može biti ograničen.

PRETVORI SVOJ TALENAT U USPEŠNU UMETNIČKU KARIJERU

Fakultet savremenih umetnosti

Mesto gde umetnost i tehnologija govore istim jezikom


Imaš talenat za umetnost i želiš da napraviš uspešnu karijeru u toj oblasti? Fakultet savremenih umetnosti je mesto koje spaja umetnost i tehnologiju i pruža ti mogućnost da učiš od ostvarenih umetnika, priznatih u svojoj branši.

Stvaraj u digitalnom i analognom svetu, koristeći najmodernije tehnologije sve vreme tokom studiranja, potpuno besplatno.

Izaberite jedan od aktuelnih smerova i počnite da gradite svoju karijeru još tokom studiranja.

Ne čekaj da ti se desi, stvaraj svoj put!

UPISNI ROK ZA KLASU 2023/24. JE U TOKU, OBEZBEDITE SVOJE MESTO NA VREME!
Klikni ovde da saznaš više o upisu i preostalim slobodnim mestima.