POSTOJI 28 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE FAKULTET SAVREMENIH UMETNOSTI PRAVO MESTO ZA VAS

SIGURAN IZBOR ZA VAŠU USPEŠNU KARIJERU U KREATIVNOJ INDUSTRIJI

Na Fakultetu savremenih umetnosti dobijate praktična i teorijska znanja koja će vam pomoći da ostvarite svoj pun umetnički potencijal i predstavite ga javnosti na najbolji način.

U vezi sa tim, postoji 28 razloga zbog kog je školovanje na Fakultetu savremenih umetnosti pravi izbor za talentovanu osobu kao što ste vi.

01. OBRAZOVANJE PO JEDINSTVENOM PRINCIPU UMETNIČKOG ŠKOLOVANJA

Ravnoteža između tradicionalnih umetničkih veština starih majstora i savremene tehnologije koja se u umetnosti sve više koristi je recept koji primenjuje FSU.

SAZNAJTE VIŠE

02. RAZVOJ KARIJERE VEĆ TOKOM STUDIJA

FSU sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje predstavljanje publici već tokom školovanja.

03. UČEŠĆE U AKTUELNIM KULTURNIM DEŠAVANJIMA

Saradnja sa velikim brojem kulturnih institucija, galerija, muzeja, pozorišta omogućava našim studentima da uvek budu u toku sa aktuelnim kulturnim dešavanjima i budu njihov aktivan učesnik.

SAZNAJTE VIŠE

04. ZNANJA IZ OBLASTI IT-JA KOJA POMERAJU GRANICE UMETNOSTI

Savremeni vizuelni umetnik spaja digitalno i analogno, bavi se programiranjem, animacijom, robotikom, VR i internet umetnošću, video-igricama i 3D printom.

SAZNAJTE VIŠE

05. PRESTIŽNI ADOBE I AUTODESK SERTIFIKATI

Adobe ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su prepoznata u celom svetu i u potpunosti priznata u Srbiji.

SAZNAJTE VIŠE

06. PRIPREME ZA INTERNACIONALNU KARIJERU

Na FSU studenti mogu da slušaju predavanja i polažu ispite na engleskom jeziku i zahvaljujući tome, već za vreme školovanja imaćete priliku da učestvujete na internacionalnim audicijama.

SAZNAJTE VIŠE

07. BESPLATNO KORIŠĆENJE MATERIJALA I MULTIMEDIJE

U zavisnosti od smera koji pohađaju, studentima su obezbeđene i dodatne pogodnosti koje doprinose pravom načinu razvoja njihovih talenata.

SAZNAJTE VIŠE

08. TEHNOLOGIJA U NASTAVI

Prostorije, učionice, ateljei su moderno opremljeni tako da podsećaju na Google prostorije, a u nastavi studenti koriste najnoviju tehnologiju.

SAZNAJTE VIŠE

09. ONLINE PODRŠKA UČENJU

Na online platformi koja je namenjena za pomoć učenju, možete pronaći online kurseve, video predavanja, online testove, chat sa profesorima.

SAZNAJTE VIŠE

 

10. PREDANOST PROFESORA

Profesori na FSU predani su podučavanju novih generacija umetnika i posvećeni razvoju njihovih talenata. Usmeravaju i oblikuju njihov talenat.

SAZNAJTE VIŠE

 

11. ŠANSA DA SE ZAPOSLITE NA FAKULTETU SAVREMENIH UMETNOSTI

Studentima FSU omogućeno je da još tokom studiranja počnu da stiču radno iskustvo a doktoranti postaju asistenti u nastavi.

SAZNAJTE VIŠE

12. PAKETI STUDIJA BEZ KONKURENCIJE

Moderni paketi školovanja na Fakultetu savremenih umetnosti su bez premca. Uz osnovno teorijsko znanje, stičete i praktična znanja u oblasti IT-ja, cenjene sertifikate, unapređujete znajnje engleskog jezika.

SAZNAJTE VIŠE

13. STUDENTSKI PORTAL I SISTEM AUTOMATSKOG OBAVEŠTAVANJA

Studentski portal kreiran je kako bi olakšao studentima pronalaženje važnih informacija i razmenu ideja sa ostalim kolegama i nastavnim osobljem.

SAZNAJTE VIŠE

14. ZA UMETNIKE 21. VEKA

Na Fakultetu savremenih umetnosti steći ćeš klasične umetničke veštine dopunjene modernim digitalnim znanjima. Postaćeš moderan umetnik, stvaralac budućnosti.

SAZNAJTE VIŠE

15. TRENINZI I SEMINARI CENTRA ZA RAZVOJ KARIJERE

Centar za razvoj karijere pomaže vam da donesete kvalitetne odluke u karijeri.

SAZNAJTE VIŠE

16. LINK2JOB: VAŠA PREČICA DO SIGURNOG ZAPOSLENJA

LINK2job je vaša prečica do posla. Ovde ćete pronaći sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da predstavite svoj portfolio.

SAZNAJTE VIŠE

17. PREUZMITE VEŠTINE POTREBNE ZA USPEH

FSU se stara da studenti, osim stručnih veština, razvijaju i dodatne, prenosive veštine koje će koriste u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri.

SAZNAJTE VIŠE

 

18. DOSTUPNOST PROFESORA

Vaši profesori uvek su vam na raspolaganju da pomognu i razreše sve dileme. Odgovaraju na sva pitanja u najkraćem mogućem roku.

SAZNAJTE VIŠE

19. SADRŽAJI LINKEDUTV-A BESPLATNO TOKOM TRAJANJA ŠKOLOVANJA

Zahvaljujući LINKeduTV, studenti na jednom mestu mogu da pronađu najzanimljivija predavanja iz 12 oblasti, izabrane edukativne video-materijale potpuno besplatno.

SAZNAJTE VIŠE

20. POMOĆ U UČENJU, ALI I U RAZVIJANJU KARIJERE

Ukoliko tokom studiranja budete imali bilo kakvih poteškoća sa savladavanjem gradiva, na raspolaganju vam je servis Savetnik za pomoć u učenju, koji će vam pomoći da otkrijete najbolje strategije za učenje.

Savetnik za pomoć u karijeri pomoći će vam da po završetku fakulteta pronađete što bolji posao i dobićete najsveobuhvatniju podršku u izgradnji uspešne umetničke karijere.

21. FSU MOBILNA APLIKACIJA

FSU mobilna aplikacija značajno vam olakšava studiranje. Pomoću nje možete da pratite predavanja uživo, upravljate dodatnim kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

SAZNAJTE VIŠE

22. Besplatni sati u coworking hubovima

Svi diplomci na Fakultetu savremenih umetnosti imaju mogućnost da po završetku fakulteta dobiju 100 besplatnih sati rada u coworking hubovima, zahvaljujući saradnji Fakulteta savremenih umetnosti sa Novom Iskrom i drugim IT hubovima.

SAZNAJTE VIŠE

23.  ČLANSTVO U LINK2JOB AGENCIJI ZA ZAPOŠLJAVANJE

Kao student FSU dobijate potpuno besplatno članstvo u LINK2job agenciji za zapošljavanje i kasting, koja će vam pomoći da u najkraćem roku nakon školovanja dobijete posao koji zaslužujete.

 

SAZNAJTE VIŠE

24. Centar za naučnoistraživački i umetničkoistraživački razvoj

Kao studentima FSU na raspolaganju vam je pomoć Centra za naučnoistraživački razvoj i izdavačku delatnost – LINK edu Alliance. Ovaj servis brine o naučnoistraživačkom, stručnoistraživačkom i umetničkoistraživačkom razvoju studenata, nastavnika i saradnika.

SAZNAJTE VIŠE

25.  Galerija Fakulteta savremenih umetnosti 

Galerija studentima pruža idealnu priliku da učestvuju u brojnim aktivnostima, ali i da izlažu na grupnim i samostalnim izložbama. Rad Galerije nije ograničen samo na studentske izložbe. Obuhvata i delatnost profesora, kao i prestižnih umetnika naše i strane umetničke scene.

SAZNAJTE VIŠE

26. Velika godišnja izložba radova studenata 

Svakog leta ceo Fakultet savremenih umetnosti pretvara se u veliku multimedijalnu galeriju – tada nam studenti vizuelnih umetnosti i dizajna predstavljaju svoje najbolje radove. 

SAZNAJTE VIŠE

27.  „NASTAVNIK-MENTOR” 

Svaki student FSU na početku studiranja dobija svog nastavnika-mentora, koji ima zadatak da pomogne studentu u akademskom razvoju, korišćenju resursa koji su mu na raspolaganju i upravljanju karijerom.

SAZNAJTE VIŠE

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.