Upis

Predupisni rok je otvoren. Prijavite se na vreme i iskoristite promotivne cene školarine.

Koga tražimo?

Ohrabrujemo sve vas koji ste u sebi prepoznali talenat i imate želju da postanete kvalitetni i priznati umetnici da se prijavite za upis i obezbedite najnaprednije umetničko obrazovanje za sebe.

Kako bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih veština između profesora i studenata, tražimo raznolikost među kandidatima. Ne oklevajte. Prijavite se ovde.

Upis na Akademiju lepih umetnosti i multimedija

Šta dobijate?

Dobićete praktične umetničke veštine, kao i teorijska znanja koja će vam pomoći da se samostalno izražavate i formirate savremene umetničke koncepte, kao i da svoj kvalitet predstavite javnosti na najbolji način.

Takođe, Fakultet savremenih umetnosti je jedini fakultet na kom ćete dobiti sveobuhvatno umetničko obrazovanje, IT veštine i široku publiku već tokom studija.

Apsolutna garancija kvaliteta

Na Fakultetu savremenih umetnosti imate priliku da razvijete svoj pun potencijal na najbolji način. To vam garantuje stručnost, iskustvo i uspeh na umetničkoj sceni redovnih profesora i gostujućih predavača.

Pored uspešnih glumaca, slikara, reditelja i drugih uticajnih savremenih umetnika, znanja i veštine će vam prenositi stručnjaci iz oblasti IT-ja, i dati vam jedinstvenu mogućnost da se izražavate u digitalnim medijima.

Prvi korak

Ako želite da se prijavite za studije na Fakultetu savremenih umetnosti, prvi korak je da izaberete odsek koji najbolje odgovara vašim interesovanjima. Detalje o programima osnovnih, master i doktorskih akademskih studija možete pronaći na strani Programi.

1613917_394655974004841_972335412_n1

Za pravu osobu vreme za prijavu je upravo sada

Fakultet savremenih umetnosti podržava jednako i mlade talente koji tek započinju svoju umetničku karijeru, kao i sve one koji su se do sada ovim zanimanjem bavili iz hobija, da se prijave i ostvare svoj pun umetnički potencijal.

Sa druge strane, već formirani dramski i likovni umetnici mogu dostići nova akademska zvanja, a istovremeno nadograditi i osavremeniti svoje znanje na akademskim master i doktorskim studijama.

Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama putem telefona na broj: +381 11 4011 216.

Posle vaše prijave, javiće vam se savetnik za edukaciju koji će vas obavestiti o terminima prijemnog ispita i dati vam sve potrebne informacije.

Broj mesta je ograničen

Predupisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji ste izabrali, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta:

Programi na osnovnim studijamaBroj ESPBUkupan broj studenataSlobodna mesta
Likovne umetnosti240 ESPB122
Dramske umetnosti – Gluma180 ESPB151
Dizajn180 ESPB35 3
Menadžment umetničke produkcije i medija240 ESPB60 2

Predupisni rok je počeo. Cene za upis u I godinu generacije 2018/19. će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one studente koji pokazuju spremnost i odlučnost.

OdsekCena za prijave do 31. 12.Puna cenaNa 12 rata
(iznos rate)
Dramske umetnosti – Gluma26003600217
Likovne umetnosti24003600200
Dizajn17503600146
Menadžment umetničke produkcije i medija12002700100

* Iznos školarine za prijavljene do 31.12. 2017. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je umanjena za 10%, dok se za jednokratno plaćanje semestra odobrava popust od 5%.
** Školarina se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

Cene školovanja za studente prethodnih generacija se obračunavaju u iznosu iz cenovnika školovanja iz godine kada je student upisao I godinu studija.

Mogućnost plaćanja na 12 rata

Ukoliko se prijavite na vreme, Fakultet savremenih umetnosti vam omogućava da školarinu plaćate po posebnim uslovima na 12 mesečnih rata.

Da biste iskoristili ovu priliku potrebno je da se prijavite u što kraćem roku, kako biste obezbedili svoje mesto na listi studenata koji školarinu plaćaju uz posebne pogodnosti.

Paket najsavremenijeg školovanja za umetnike

Paket školovanja Fakulteta savremenih umetnosti kreiran je u skladu sa potrebama budućih umetnika koji će postati bitni akteri kulturno-umetničke scene. Saznajte više o paketu školovanja »