Upis

Upisni rok je u toku. Prijavite se na vreme i iskoristite promotivne cene školarine.

Koga tražimo?

Ohrabrujemo sve vas koji ste u sebi prepoznali talenat i imate želju da postanete kvalitetni i priznati umetnici da se prijavite za upis i obezbedite najnaprednije umetničko obrazovanje za sebe.

Kako bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih veština između profesora i studenata, tražimo raznolikost među kandidatima. Ne oklevajte. Prijavite se ovde.

Upis na Akademiju lepih umetnosti i multimedija

Šta dobijate?

Dobićete praktične umetničke veštine, kao i teorijska znanja koja će vam pomoći da se samostalno izražavate i formirate savremene umetničke koncepte, kao i da svoj kvalitet predstavite javnosti na najbolji način.

Takođe, Akademija lepih umetnosti i multimedija je jedini fakultet na kom ćete dobiti sveobuhvatno umetničko obrazovanje, IT veštine i široku publiku već tokom studija.

Apsolutna garancija kvaliteta

Na Akademiji lepih umetnosti i multimedija imate priliku da razvijete svoj pun potencijal na najbolji način. To vam garantuje stručnost, iskustvo i uspeh na umetničkoj sceni redovnih profesora i gostujućih predavača.

Pored uspešnih glumaca, slikara, reditelja i drugih uticajnih savremenih umetnika, znanja i veštine će vam prenositi stručnjaci iz oblasti IT-ja, i dati vam jedinstvenu mogućnost da se izražavate u digitalnim medijima.

Prvi korak

Ako želite da se prijavite za studije na Akademiji lepih umetnosti i multimedija, prvi korak je da izaberete odsek koji najbolje odgovara vašim interesovanjima. Detalje o programima osnovnih, master i doktorskih akademskih studija možete pronaći na strani Programi.

1613917_394655974004841_972335412_n1

Za pravu osobu vreme za prijavu je upravo sada

Akademija lepih umetnosti i multimedija podržava jednako i mlade talente koji tek započinju svoju umetničku karijeru, kao i sve one koji su se do sada ovim zanimanjem bavili iz hobija, da se prijave i ostvare svoj pun umetnički potencijal.

Sa druge strane, već formirani dramski i likovni umetnici mogu dostići nova akademska zvanja, a istovremeno nadograditi i osavremeniti svoje znanje na akademskim master i doktorskim studijama.

Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama putem telefona na broj: +381 11 2096 777.

Posle vaše prijave, javiće vam se savetnik za edukaciju koji će vas obavestiti o terminima prijemnog ispita i dati vam sve potrebne informacije.

Broj mesta je ograničen

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji ste izabrali, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta:

Programi na osnovnim studijamaBroj ESPBUkupan broj studenataSlobodna mesta
Likovne umetnosti240 ESPB122
Dramske umetnosti – Gluma180 ESPB151
Dizajn180 ESPB35 3
Menadžment umetničke produkcije i medija240 ESPB60 2

Upisni rok i dalje traje. Cene za upis u I godinu generacije 2018/19. će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one studente koji pokazuju spremnost i odlučnost.

OdsekCena za prijave do 30. 11.Puna cenaNa 12 rata
(iznos rate)
Dramske umetnosti – Gluma27003600250
Likovne umetnosti21603600200
Dizajn16203600150
Menadžment umetničke produkcije i medija10802700100

* Iznos školarine za prijavljene do 30.11. 2017. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je umanjena za 10%, dok se za jednokratno plaćanje semestra odobrava popust od 5%.
** Školarina se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

Cene školovanja za studente prethodnih generacija se obračunavaju u iznosu iz cenovnika školovanja iz godine kada je student upisao I godinu studija.

Mogućnost plaćanja na 12 rata

Ukoliko se prijavite na vreme, Akademija lepih umetnosti i multimedija vam omogućava da školarinu plaćate po posebnim uslovima na 12 mesečnih rata.

Da biste iskoristili ovu priliku potrebno je da se prijavite u što kraćem roku, kako biste obezbedili svoje mesto na listi studenata koji školarinu plaćaju uz posebne pogodnosti.

Paket najsavremenijeg školovanja za umetnike

Paket školovanja Akademije lepih umetnosi i multimedija kreiran je u skladu sa potrebama budućih umetnika koji će postati bitni akteri kulturno-umetničke scene. Saznajte više o paketu školovanja »