Faculty of Contemporary Arts partners up with Tangram

/ / News / 26. 07. 2019.

Fakultet savremenih umetnosti širi svoju partnersku mrežu. Poslednji u nizu sa kojim je potpisan sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji jeste Centar za multimedijalnu umetnost i komunikaciju „Tangram” iz Beograda. Ugovor je u ime FSU potpisao dekan Saša Filipović, a ispred „Tangrama” Peđa Milojević, predsednik Upravnog odbora „Tangrama” i umetnički direktor Trebinjskog filmskog festivala.

Studenti FSU biće aktivni učesnici Trebinjskog filmskog festivala

Saradnja će biti poslovno-tehničke prirode, a partneri će jedni drugima ustupiti svoje resurse. Ova saradnja omogućava našim studentima da se aktivno uključe u rad Trebinjskog filmskog festivala. Biće organizovane projekcije pojedinih filmova studenata FSU, izložbe naših studenata slikarstva i dizajna, kao i kreativne radionice na kojima će predavanja držati profesori FSU.

Fakultet savremenih umetnosti će u okviru saradnje u skladu sa svojim mogućnostima obezbediti učešće studenata menadžmenta umetničke produkcije i medija u realizaciji festivala.

Ova saradnja biće ogromna šansa da studenti FSU steknu neophodno iskustvo, ali i da vide kako izgleda organizacija i realizacija jednog velikog umetničkog festivala.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.