Stipendije Pekinškog tehnološkog instituta za studente master i doktorskih studiija

/ / Uncategorized / 4. 01. 2019.

Na adresu Fakulteta savremenih umetnosti stigao je dopis iz Ministarstva prosvete i nauke i tehnološkog razvoja, u kojem obaveštavaju naše studente da je Pekinški tehnološki institut i ove godine raspisao konkurs za dodelu stipendija za strane studente master i doktorskih studija.

Prvobitni rok za konkurisanje bio je 25. decembar 2018. godine, ali je on produžen za 15 dana. Svi zainteresovani studenti trebalo bi da na mejl vanja.nedeljkovic@mpn.gov.rs pošalju popunjen formular za preliminarnu prijavu. Sve o stipendiji i načinu prijavljivanja možete pogledati OVDE.

Stipendije Pekinškog tehnološkog instituta

Nakon obrade svih prijava Pekinški tehnološki institut će odabrati do tri kandidata sa kojima će lično kontaktirati i obavestiti ih o detaljima procedure prijave, koja uključuje dva kruga selekcije i onlajn video intervju.

Šta podrazumeva stipendija?

Reč je o Stipendiji Kineskog saveta za stipendije (China Scholarship Council – CSC), za koju mogu da se prijave oni koji žele da upišu master studije (2 godine) i doktorske studije (4 godine).

Stipendija pokriva školarinu, smeštaj, zdravstveno osiguranje i mesečnu stipendiju (3.000 RMB za master i 3.500 PMB za doktorske studije).

Svi koji su zainteresovani za ovu vrstu stipendije potrebno je da ispoštuju sve procedure, da pravilno popune formular i na taj način apliciraju u za to predviđenom roku.

Fakultet savremenih umetnosti želi sreću svim podnosiocima zahteva.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.