Stipendije Pekinškog tehnološkog instituta za studente master i doktorskih studija

/ / Konkursi / 28. 12. 2018.

Na adresu Fakulteta savremenih umetnosti stigao je dopis iz Ministarstva prosvete i nauke i tehnološkog razvoja, u kojem obaveštavaju naše studente da je Pekinški tehnološki institut i ove godine raspisao konkurs za dodelu stipendija za strane studente master i doktorskih studija.

Prvobitni rok za konkurisanje bio je 25. decembar 2018. godine, ali je on produžen za 15 dana. Svi zainteresovani studenti trebalo bi da na mejl vanja.nedeljkovicampn.gov.rs pošalju popunjen formular za preliminarnu prijavu. Sve o stipendiji i načinu prijavljivanja možete pogledati OVDE.

Stipendije Pekinškog tehnološkog instituta

Nakon obrade svih prijava Pekinški tehnološki institut će odabrati do tri kandidata sa kojima će lično kontaktirati i obavestiti ih o detaljima procedure prijave, koja uključuje dva kruga selekcije i onlajn video intervju.

Šta podrazumeva stipendija?

Reč je o Stipendiji Kineskog saveta za stipendije (China Scholarship Council – CSC), za koju mogu da se prijave oni koji žele da upišu master studije (2 godine) i doktorske studije (4 godine).

Stipendija pokriva školarinu, smeštaj, zdravstveno osiguranje i mesečnu stipendiju (3.000 RMB za master i 3.500 PMB za doktorske studije).

Svi koji su zainteresovani za ovu vrstu stipendije potrebno je da ispoštuju sve procedure, da pravilno popune formular i na taj način apliciraju u za to predviđenom roku.

Fakultet savremenih umetnosti želi sreću svim podnosiocima zahteva.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.