NAGRAĐUJEMO NAJBOLJE

FSU program finansijske olakšice za buduće revolucionarne umetnike

Obezbedite 10 do 100% umanjenje školarine

Stalno vam padaju na um fantastični filmski projekti, imate ideju kako da inovativnim pristupom režiji osvežite klasičan pozorišni komad ili sanjate o tome da se i sami nađete na daskama koje život znače? Imate oko za detalje i uređenje prostora, ili možda više uživate da se izrazite uz pomoć platna i četkice ili preko računara i grafičke table?

Ako je nešto od navedenog vaša strast i maštate o tome da svoju kreativnost pokažete celom svetu i proslavite se u glumi, režiji, slikarstvu, medijskoj produkciji, dizajnu enterijera ili grafičkog dizajna, školujte se na nekom od studijskih programa Fakulteta savremenih umetnosti i to besplatno, zahvaljujući programu finansijske podrške.

Za sve koji će ostaviti trag u umetnosti

Društvo bez kulture i umetnosti prestaje da bude društvo i zato talentovani i inovativni pojedinci moraju da dobiju priliku da izraze svoje ideje i veštine bez ikakvih prepreka, uključujući i one finansijske prirode.

Sada sve nadarene i maštovite umetničke duše mogu da konkurišu za finansijsku podršku Fakulteta savremenih umetnosti za prvu godinu osnovnih studija i dobiju od 10 do 100 odsto umanjenja na cenu školarine.

Svet očekuje vaš kulturni doprinos! Školujte se, steknite interdisciplinarna znanja i razvijte svoje talente na FSU potpuno besplatno ili po sniženoj ceni školarine.

Ko može da se prijavi?

Za program finansijske podrške Fakulteta savremenih umetnosti mogu konkurisati svi koji imaju portfolio vredan pažnje ili smatraju da će njihove ideje tek osvojiti srca poštovalaca umetnosti. Prijavite se ako:

  • ste organizovali izložbe,
  • možete da se pohvalite nagrađivanim radovima u oblastima dizajna,
  • slikarstva, glume ili produkcije,
  • igrate zapažene uloge u predstavama ili na filmu,
  • učestvovali ste u stvaranju značajnih filmskih/pozorišnih/TV ostvarenja,
  • imate veliki umetnički potencijal.

Svi zainteresovani koji se prijave za FSU program finansijske podrške imaju priliku da ostvare od 10 do 100 odsto popusta za školovanje na osnovnim ili master studijama.

Kako do finansijskih olakšica?

Za program finansijskih olakšica mogu da se prijave svi talentovani umetnici iz oblasti produkcije, režije, glume, slikarstva, grafičkog dizajna ili dizajna enterijera i ostalih vizuelnih umetnosti. Sve što je potrebno da uradite kako biste se prijavili za stipendiju na nekom od programa Fakulteta savremenih umetnosti je:

1. da popunite prijavu na dnu stranice;

2. nakon prijave, javiće vam se savetnik za upis i uputiti vas u sve detalje u vezi sa konkurisanjem;

3. nakon završetka procedure bićete blagovremeno obavešteni o rezultatima konkursa.

Popuni prijavu i postani student Fakulteta savremenih umetnosti. Pokaži zašto tvoje ime treba svi da zapamte.