Studenti o Fakultetu savremenih umetnosti

“FSU me je kao glumicu odlično formirao i pripremio za ono što sledi”

Za mene je FSU jedno divno i veliko iskustvo. Tu se prvo družimo sa našim klasićima, pa kasnije, u nekom daljem razvoju i radu sarađujemo jedni sa drugima, pomažemo jedni drugima. To su sve prijateljstva i saradnja za ceo život. I to je ono pravo. FSU me je kao glumicu odlično formirao i pripremio za ono što sledi.

Profesori su nam pomagali tokom studija, radili smo predstave, kao studenti smo imali predstave u Narodnom pozorištu. Gostovali smo na televiziji, već na početku studija upoznavali smo se sa kamerama, kako pričati na televiziji, kako se ponašati. FSU nam je dao jednu paletu da možemo kasnije da radimo, da se trudimo i da koliko toliko uspemo i ne budemo glumci bez posla.

Aleksandra Manasijević
``Znanja koja sam stekla tokom studija otvorila su mi vrata boljeg sveta``

„Fakultet savremenih umetnosti je ustanova kulture koja je meni, kao i mnogim kolegama, pružila izuzetan kvalitet obrazovanja. Kao neko ko ima izuzetnu čast i privilegiju da bude deo „umetničke elite“ ovog fakulteta, mogu reći da je FSU za mene definitivno bio pravi izbor.
Odličan nastavni kadar, vrhunski pedagozi i umetnici, kao i izuzetan prostor za rad glavne su karakteristike Fakulteta savremenih umetnosti“.

„Kao najveću prednost studiranja na Fakultetu savremenih umetnosti izdvojila bih pre svega kvalitet i stručnost zaposlenih. Zahvaljujući podršci izuzetnih ljudi sa FSU-a, njihovom iskustvu, znanju i velikodušnosti olakšan mi je put usavršavanja i učenja, pun ushićenja i radosti. Kolegama koji još uvek razmišljaju da li je FSU pravi izbor za njih, mogu reći da će, ukoliko se ne odluče za ovu akademiju, sebi uskratiti šansu da steknu kvalitetno znanje, pre svega upotrebljivo, kao i mogućnost da postanu vrsni umetnici sa najvećim zvanjem doktora nauka iz oblasti umetnosti“.

„Veštine koje sam stekla na Fakultetu savremenih umetnosti pomogle su mi da prođem u najuže krugove na brojim konkursima iz oblasti umetnosti u Srbiji i inostranstvu. FSU mi je otvorio vrata potpuno novog, boljeg sveta, u koji sam zakoračila zahvaljujući brojim priznanjima, učešću na prestižnim izložbama, kolonijama, kao i izradom slika za privatne kolekcionare.“

Mersiha Prušević Dulić

FSU je nadmašio sva moja očekivanja

Katarina Vesin

Fakultet savremenih umetnosti je fakultet koji je uspeo da nadmaši sva moja očekivanja! Individualni pristup studentima pomogao je da se razvijam, upijam znanja, kao i da uvek imam kome da se obratim za savet. Vrhunski profesori su uvek dostupni studentima za pitanja i pomoć, dok studentska služba u svakom trenutku brine da sve teče u najboljem redu.

Stručnost i kvalitet: najbolji izbor

Nikola Ugrinović

Kada govorim o svojim studijama na Fakultetu savremenih umetnosti, uvek ističem stručnost, kvalitet i posvećenost svojih profesora.
Danas, kada sam gotovo na nekoliko ispita od završetka master studija, mogu da kažem da je FSU bio moj put ka ostvarenju najveće težnje koju imam – da gluma bude moj životni poziv.

Associate Professor Ana Živanović

Imamo najbolje profesore u regionu

Jovana Todorović

Fakultet savremenih umetnosti je, mogu slobodno i bez lažne skromnosti reći, Fakultet sa najboljim profesorskim kadrom na prostorima bivše Jugoslavije. Imala sam privilegiju i čast da učim od najboljih, pre svega, od profesorke Vide Ognjenović. FSU mi je takođe, pored znanja i veština koje sam stekla, omogućio učešće na prestižnim domaćim i inostranim festivalima.

FSU me je formirao kao glumicu

Aleksandra Manasijević

Za mene je FSU jedno divno i veliko iskustvo. Tu se prvo družimo sa našim klasićima, pa kasnije, u nekom daljem razvoju i radu sarađujemo jedni sa drugima, pomažemo jedni drugima. To su sve prijateljstva i saradnja za ceo život. I to je ono pravo. FSU me je kao glumicu odlično formirao i pripremio za ono što sledi.

Neverovatno sam napredovala zahvaljujući FSU

Dragana Mićalović

Od kolega dobijam pohvale da sam se uozbiljila i neverovatno napredovala. To je sve zahvaljujući FSU. Sva očekivanja koja sam imala su prevaziđena. Posvećenost profesora, sjajne kolege i mnogo prakse ogromna su prednost FSU.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.