U timu sa liderima iz oblasti obrazovanja i IT-ja

Osnivač Fakulteta savremenih umetnosti je Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS iza koje stoje dve poznate i uspešne kompanije Comtrade i LINK group. Ove kompanije su svoj ugled stekle dugogodišnjim radom na jedinstvenom sistemu obrazovanja, a pored toga predstavljaju lidere u oblasti informacionih tehnologija.

Samim tim, studentima Fakulteta savremenih umetnosti garantovano je ne samo kvalitetno umetničko obrazovanje već i sticanje najsavremenijih znanja i veština iz oblasti IT-ja. Spoj umetnosti i tehnologije predstavlja budućnost kreativnog stvaralaštva, a vi imate priliku da učite od najboljih.

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS


Kao prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji, ITS svojim studentima daje priliku da steknu izuzetno kvalitetno obrazovanje i prestižne sertifikate.

Na ITS-u studenti stiču znanja iz oblasti IT-ja i elektronskog poslovanja, koja im omogućavaju rad sa najaktuelnijim kompjuterskim programima, akreditovanu diplomu Ministarstva prosvete i vodeća radna mesta u domaćim i stranim kompanijama.

Diploma ITS-a je priznata u celom svetu.

Comtrade

Comtrade grupacija, sa kompanijama u direktnom vlasništvu u 11 država Evrope i Severne Amerike i prodajnim kancelarijama na brojnim drugim tržištima, predstavlja međunarodnu korporaciju u punom smislu te reči.

U svom sistemu ima preko 1500 zaposlenih, među kojima je čak 1000 softverskih inženjera.

Iz Comtrade grupacije, kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu, 2001. godine nastala je kompanija Comtrade System Integration, koja i danas svojim klijentima pruža sveobuhvatnu uslugu u oblasti hardvera, softvera, kao i područja sistemskih integracija.

LINK group

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja.

Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Pored Fakulteta savremenih umetnosti i ITS-a, u okviru obrazovnog sistema kompanije LINK group nalazi se još Institut za moderno obrazovanje, 12  obrazovnih institucija (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, ITAcademy Junior, Company AcademySavremena gimnazija, Savremena osnovna škola, International School i Srednja škola za IT – ITHS), Allison Academy i OKschool i čak 17 obrazovnih servisa.

Kvalitet kompanije potvrđuju partnerstva i sertifikacije eminentnih svetskih kompanija i obrazovnih institucija: Microsoft, Apple, VUE, Prometric, Cambridge Assessment International Education, akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.