Paketi dodatnih veština za siguran uspeh budućih umetnika

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti, osim rada na razvijanju svojih talenata i sticanju znanja iz oblasti umetnosti i poznavanja kulture, imaju priliku da steknu savremene, tržišno orijentisanje veštine, koje će im pružiti šansu da se izdvoje od konkurencije i osigurati prostor za kreativno izražavanje i stvaranje. To im obezbeđuje paket dodatnih kurseva koje besplatno mogu pohađati tokom osnovnih studija.

Ovi paketi sadrže kurseve Personal Development Programa, a u skladu sa studijskim programom koji pohađate tu su još i kursevi koji će vas na odgovarajući način upotpuniti kao umetnika i stvaraoca budućnosti.

Zašto je važno da steknete poslovne veštine?

Umetnik mora da bude i biznismen. I to vrlo uspešan, kako sva njegova kreativnost ne bi ostala nezapažena, u zapećku, nedostupna za publiku koja bi u njoj uživala. Zakoni tržišta često, na žalost umetnika, vladaju i u ovoj, po svojoj svrsi, neprofitnoj sferi, pa neretko umetnici moraju biti pravi menadžeri kako bi imali prostora da iskažu svoje ideje na način koji odgovara njihovom stvaralačkom senzibilitetu.

Da bi vaš talenat zasijao u punom sjaju, paket dodatnih veština pomoći će vam da saznate kako današnje tržište funkcioniše, kako da se povežete sa pravim ljudima, pokrenete projekat koji će na najbolji način promovisati umetnost i kulturu, a posebnu prednost će vam pružiti savladavanje različitih tehničkih alata i programa koji će obogatiti vaše sposobnosti i pružiti vam nove mogućnosti za izražavanje kreativnih ideja.

Personal Development Program za uspeh u bilo kom poslu

U okviru Personal Development Programa (PDP) moći ćete da razvijate poslovne veštine koje su neophodne za uspeh, bez obzira na to čime se bavite. Program sadrži kurseve koji će vam omogućiti da steknete tzv. transverzalne veštine, koje su tajni sastojak svakog poslovnog uspeha. To su veštine kao što su motivacija, fokus, koncentracija i mnoge druge, a pored njih steći ćete i ostale koje će vas među konkurencijom izdvojiti kao pravog profesionalca.

Personal Development Program traje tokom osnovnih studija. Program je besplatan za sve studente Fakulteta savremenih umetnosti i predstavlja odličan način da nadogradite svoje talente i veštine.

Pogledajte koje sve kurseve sadrži Personal Development Program.

Paket dodatnih kurseva za svakog studenta osnovnih studija

Pored Personal Development Programa, kao student Fakulteta savremenih umetnosti imate mogućnost da završite još dodatnih kurseva koji odgovaraju oblasti za koju ste se opredelili na osnovnim studijama. Na taj način, dopunićete znanja i veštine koje stičete na fakultetu savremenim veštinama iz oblasti koje su srodne temama kojima se kao umetnici bavite.

Pogledajte koje sve kurseve dobijate tokom studija na FSU:

Kako da besplatno pohađate dodatne kurseve na FSU?

Iskoristite mogućnost koju vam pruža FSU i uz pomoć znanja i veština koje možete da steknete na dodatnim kursevima u okviru osnovnih studija izdvojte se od drugih i osigurajte priliku da se pokažete u najboljem svetlu.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.