Raspisan ERASMUS+ konkurs za stipendiranu mobilnost studenata

Obaveštavamo vas da je na Fakultetu savremenih umetnosti raspisan ERASMUS+ KA103 konkurs za stipendiranu mobilnost studenata. Konkurs je raspisan za akademsku mobilnost koja će se realizovati u toku letnjeg semestra školske 2022/23. godine.

Rok za podnošenje prijava je ponedeljak, 7. novembar, do 15:00.

Više informacija o konkursu, propozicijama i postupku prijave, kao i o fakultetima koji učestvuju u ovom programu možete pronaći na linku. Ako su vam potrebne dodatne informacije u vezi sa konkursom ili pomoć pri sastavljanju prijave, možete se obratiti prof. dr Draganu Ćaloviću.

Pozivamo sve zainteresovane studente da predaju svoju prijavu i steknu mogućnost da jedan semestar svog školovanja provedu u nekoj od partnerskih visokoškolskih ustanova u inostranstvu.

Produžen rok za ERASMUS+ konkurs za stipendiranu mobilnost studenata

Fakultet savremenih umetnosti produžio je rok za prijave na ERASMUS+ konkurs za stipendiranu mobilnost studenata u svrhu učenja u zimskom semestru akademske 2022/2023. godine.

Novi krajnji rok za podnošenje prijava je 13. maj 2022. godine do 15:00 časova.

Više informacija o konkursu, propozicijama i postupku prijave može se naći na linku.

 

 

Raspisan ERASMUS+ konkurs za stipendiranu mobilnost studenata

Obaveštavamo vas da je na Fakultetu savremenih umetnosti raspisan ERASMUS+ KA103 konkurs za stipendiranu mobilnost studenata. Konkurs je raspisan za akademsku mobilnost koja će se realizovati u toku zimskog semestra školske 2022/23. godine.

Rok za podnošenje prijava je četvrtak, 28. april, do 15:00.

Više informacija o konkursu, propozicijama i postupku prijave može se naći na linku. Ako su vam potrebne dodatne informacije u vezi sa konkursom ili pomoć pri sastavljanju prijave, možete se obratiti fakultetskom koordinatoru prof. dr Draganu Ćaloviću.

Pozivamo sve zainteresovane studente da predaju svoju prijavu i steknu mogućnost da jedan semestar svog školovanja provedu u nekoj od partnerskih visokoškolskih ustanova u inostranstvu.

 

ERASMUS+ info dan o mogućnostima studentske mobilnosti

U susret predstojećem konkursu za akademsku mobilnost studenata, na Fakultetu savremenih umetnosti biće održano predavanje radi bližeg upoznavanja studenata sa mogućnostima projekta, uslovima učešća u konkursu i načinom podnošenja prijave.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 7. aprila, sa početkom u 12:00 sati, u amfiteatru A2. Predavanje je otvoreno za sve studente Fakulteta savremenih umetnosti i prisustvovanje je moguće bez prethodne prijave.

Iskoristite jedinstvenu priliku da provedete jedan semestar svog školovanja na akademskoj razmeni u inostranstvu zahvaljujući projektu „Erasmus+ akademske mobilnosti”, čiji je učesnik i Fakultet savremenih umetnosti.

 

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.