PREPOZNAJTE SVOJ SVET I POSTANITE DEO NAŠE VELIKE UMETNIČKE PORODICE

KREIRAMO, UČIMO, PLEŠEMO… KREATIVNO, UZ OSMEH I EMOCIJU PRATIMO SVOJU VIZIJU – STVARAMO SVOJ PUT

Postoji hiljadu dobrih razloga zbog kojih treba da upišete FSU, ali atmosfera koja vlada među studentima i profesorima jedna je od stvari koje studenti posebno izdvajaju.

Kada upišete fakultet, veći deo dana provodite na predavanjima i vežbama. Kolege i profesori postaju vaša nova porodica. A za svaku porodicu najvažniji su sloga, razumevanje, zajednička vizija i osmeh. Na FSU ste svoj na svome.

Zavirite i osetite makar delić atmosfere koja nastaje zajedničkim radom i energijom koju stvaraju kreativni studenti i njihovi mentori. Pridružite nam se.

PLES, IGRA, OSMEH

Nijedna vežba ni proba nisu teške ako se rade uz osmeh, ali i nesebičnu pomoć kolega i predanih profesora. Sve je lakše uz igru i zabavu.

U ATELJEU POČINJE MAGIJA

Studenti FSU imaju najsavremenije uslove za rad, ali i tradicionalni atelje u kom kreiraju svoja umetnička dela. Opuštena atmosfera dozvoljava vašem talentu da se razmahne.

PROFESORI UČESTVUJU U KREIRANJU UMETNOSTI

Kada zavirite na predavanje, u prvi mah ne možete da prepoznate profesore. U keceljama i ruku zaprljanih bojama, oni stvaraju sa svojim studentima, ali im i prenose svoje znanje ne bi li njihovi radovi izrasli u prava dela.

OD POČETKA PRED PUBLIKOM

Studenti glume počinju sa građenjem karijere od samog početka školovanja. Čeka vas mnogo proba, vežbanja, izvođenja predstava i aplauza. Postajete prepoznatljivo ime još tokom studiranja.

IZLOŽBE U NAJBOLJIM GALERIJAMA

Radovi studenata FSU vrlo brzo nađu put do najšire publike zahvaljujući saradnji fakulteta sa najznačajnijim umetničkim galerijama. Kolege sa klase uvek su tu da vam daju podršku u važnim trenucima.

FESTIVALI, MEDIJSKA GOSTOVANJA, ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti svoje znanje i umeće pokazuju na najvećim domaćim festivalima, kroz glumu, slikanje, muziku, scenske borbe, akrobatiku i ples.

PODRŠKA JE NAJVAŽNIJA

Svaki put kad pomislite da je teško ili da ste negde zapeli, tu su reči podrške i prijateljski zagrljaj kolega, ali i profesora. Zapamtite, uz podršku sve je rešivo.

INTERAKTIVNA UPOTREBA RAČUNARA U STVARALAČKOM PROCESU

Svoje umetničke zamisli možete ostvariti pomoću najsavremenije računarske opreme, koja vam je uvek na raspolaganju.

NA DASKAMA KOJE ŽIVOT ZNAČE

Nastupate, glumite, izlažete još u toku studija. Čekaju vas brojni aplauzi od samog početka školovanja, a po završetku već imate bogat portfolio.

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA U SLUŽBI UMETNOSTI

Hoćete da budete savremeni umetnik? Svoje ideje realizujte pomoću najmodernije tehnologije, spajajte tradicionalno i moderno.

SAVREMENA unutrašnja ARHITEKTURA

Kreirajte, dizajnirajte, crtajte, projektujte. Oblikujte enterijer po svojim zamislima, stručni i požrtvovani profesori su tu da otklone svaku vašu dilemu.

KADRIRAJTE SVOJU BUDUĆNOST

Iako je svaki umetnik individualac, ponekad je svakome potreban savet, podrška ili mišljenje. Studenti FSU su uvek tu jedni za druge.

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE

Slika govori više od reči. Bodrimo se, držimo strah i pomažemo jedni drugima. Timski duh nam je jako važan.

PUT OD ATELJEA DO IZLOŽBE

Deo ste kompletnog stvaralačkog procesa. Naučićete kako da svoj talenat razvijate kroz sve faze. Od stvaranja do izložbe trnovit je put, ali zajedno kreiramo novu umetničku scenu.

Putovanja i druženja

Putujemo zajedno i po Srbiji i po inostranstvu. Prava smo porodica, pomažemo jedni drugima. Uvek su to nezaboravna druženja i uspomene koje ostaju za ceo život.

Multimedijalne veštine

Svoj talenat uobličićete kroz najsavremenije programe i upoznaćete novu dimenziju animacije i ilustracije. Vaš rad će imati potpis uspešnog grafičkog dizajnera.

Probudite zvezdu u sebi

Nastupi, izložbe i predstave još u toku studija dovode do toga da studenti često gostuju u raznim emisijama na televiziji. Postaćete prepoznatljivo lice.

Nagrade, priznanja, uspesi

Sve što stvarate neće proći nezapaženo. Naviknite se na priznanja, velike uspehe, gromoglasne aplauze i učestale pohvale. Jer ih zaslužujete.

Spremni za kreativnu industriju

Kreiraj, produciraj, realizuj, promoviši. Od ideje, preko organizacije i realizacije, pa do promocije, ovladaćete svim segmentima stvaranja jednog umetničkog projekta.

ZVANIČNA POTVRDA STEČENIH VEŠTINA

Sa fakulteta ćete poneti diplomu koja će biti vaša ulaznica u svet izabranih. Ali i veze i kontakte koji ostaju za ceo život. To je tek početak vaše uspešne umetničke karijere.

Postani deo velike složne porodice – upiši FSU.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.