Ostvarite svoje snove i postanite umetnik novog doba

Školovanje umetnika koji će svojim stvaralaštvom promeniti svet jedna je od glavnih misija koju ima Fakultet savremenih umetnosti. Ovaj cilj FSU realizuje uz pomoć inovativnog pristupa nastavi, vrhunskim stručnjacima koji studentima prenose znanje na najbolji način i podstiču ih da iznova prevazilaze sebe.

Fakultet savremenih umetnosti izdvaja se po specifičnom načinu školovanja umetničkih kadrova koji vas priprema za uspešnu karijeru u oblasti umetnosti. Studiranjem na FSU pruža vam se prilika da steknete najsavremenija znanja koja će vas kvalifikovati kao savremene umetnike 21. veka.

Nastavni program i jedinstven pristup profesora omogućava vam da istovremeno steknete tradicionalne umetničke veštine i upoznate se sa modernim tehnologijama koje imaju sve veći uticaj u umetnosti, kao i svim ostalim sferama života.

Savremeni studijski program

Studijski program Fakulteta savremenih umetnosti osmišljen je tako da studentima, pored najširih znanja iz oblasti umetnosti, nudi i savremene IT veštine. Ovakav spoj veština daje vam mogućnost da se bavite i novim zanimanjima koja zahtevaju znanja poput grafičkog dizajna, kompjuterske animacije, 3D printa itd.

Kao rezultat studijskog programa koji nudi spoj umetničkih i tehnoloških znanja rađaju se umetnici novog doba spremni da pomeraju granice u oblasti za koju su se školovali. Obrazovanje na Fakultetu savremenih umetnosti omogućiće vam da razumete sve napredne tehnologije koje se koriste prilikom stvaranja raznih umetničkih dela.

Otvorite nove vidike uz proverene profesore

Iskusni stručnjaci iz svojih oblasti preneće vam praktična znanja i korisne veštine uz pomoć kojih ćete razvijati kritičko mišljenje i pronaći sebe kao umetnika. Raznovrsne kreativne tehnike koje usvojite tokom studija na FSU obezbediće vam neograničene stvaralačke sposobnosti koje ćete moći da primenite u svim oblastima umetnosti.

Na Fakultetu savremenih umetnosti profesori su uvek tu da odgovore na sva pitanja studenata i tako im olakšaju celokupan proces obrazovanja. Uz iskustvo stručnih profesora i znanja koja su usvajali tokom uspešnih karijera, budući umetnici stiču sve potrebne veštine koje će im omogućiti da ostvare svoje snove.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.