Umetnost ne poznaje granice

Umetnička dela šire univerzalne vrednosti i brišu granice. Ljudi iz celog sveta dobijaju poruke koje šalju umetnička dela, jer za umetnički doživljaj nije potreban prevod. Ovaj univerzalni jezik uspeva da udruži ljude iz najrazličitijih krajeva sveta i proslavi njihove različitosti.

Međutim, kako biste postali deo svetske umetničke scene, morate da steknete odgovarajuće obrazovanje koje će vas za to pripremiti.

Edukacija koja otvara vrata svetske umetničke scene

Fakultet savremenih umetnosti je jedini umetnički fakultet na kom studenti mogu da slušaju predavanja i polažu ispite na engleskom jeziku. Zahvaljujući tome, već za vreme školovanja imaćete priliku da učestvujete na internacionalnim audicijama i dobijete neke od uloga koji će vas proslaviti na svetskom nivou.

Dobra internacionalna edukacija uspešno će vam se otvoriti vrata svetskih pozorišta, galerija, kulturnih institucija i kompanija koje se bave dizajnom.

Glumci do Bulevara zvezda

Studenti Glume dobijaju više uloga ako su jednako uspešni u izvođenju kako na maternjem tako i na engleskom jeziku. Jezik za glumce predstavlja jedan od glavnih izražajnih sredstva, zato će vas konstantno usavršavanje jezika pripremiti za svaku priliku i izvan granica zemlje u kojoj živite i radite. Kada ovladate engleskim jezikom, naučićete i da na autentičan način znanje primenite u ulogama koje dobijate.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.