LINK alumni asocijacija (LINK alumni) osnovana je s ciljem izgradnje jake partnerske mreže LINKgroupa, njenih obrazovnih ustanova, učenika i studenata. LINK alumni asocijacija je krovna asocijacija koja okuplja pet alumni klubova: FSU alumni klub, ITS alumni klub, ITHS alumni klub, Savremena gimnazija alumni klub i International School alumni klub – bivše učenike i studente naših obrazovnih ustanova.

Osmišljena kao celoživotno partnerstvo između LINK Educational Alliance (alma mater) i njenih bivših učenika i studenata, LINK alumni asocijacija zajedno sa svojim alumni klubovima ostvaruje primarne ciljeve zbog kojih je i osnovana: građenje zajednice koja će omogućiti širenje znanja i promociju najviših moralnih vrednosti kroz društveni, akademski i profesionalni razvoj alumni članova.

 

Vizija LINK alumni asocijacije: Biti najbolja verzija sebe, juče, danas i sutra.

Misija LINK alumni asocijacije: Kroz LINK alumni asocijaciju i alumni klubove gradimo trajno partnerstvo sa svojim učenicima i studentima, stvaramo podsticajno mesto za njihov socijalni, akademski i profesionalni razvoj, uz ostvarenje širih društvenih ciljeva.

Osnovni ciljevi postojanja i rada LINK alumni asocijacije i alumni klubova su:

 • građenje zajednice koja će omogućiti širenje znanja i promociju najviših moralnih vrednosti kroz društveni, akademski i profesionalni razvoj alumni članova;
 • uspostavljanje i održavanje trajne veze između LINK alumni asocijacije, alumni klubova i njenih učenika i studenata nakon završetka školovanja i studija;
 • povezivanje svih bivših studenata obrazovnih ustanova LINK Educational Alliance u LINK alumni asocijaciju i alumni klubove kako bi se omogućila njihova međusobna saradnja;
 • unapređenje rada obrazovnih ustanova LINK Educational Alliance u smislu posedovanja adekvatnih i blagovremenih informacija koje mogu obezbediti članovi alumni kluba;
 • razvijanje saradnje obrazovnih ustanova LINK Educational Alliance sa privrednim subjektima u kojima su angažovani bivši učenici i studenti;
 • motivisanje i unapređenje alumni članova u kontekstu podsticanja naučno-stručno-umetničkih aktivnosti i izdavačke delatnosti;
 • učešće u međunarodnoj naučnoj i stručnoj razmeni i uspostavljanje relacija sa alumni klubovima iz regiona i šire;
 • afirmacija društvene uloge srednjeg obrazovanja, visokog akademskog i strukovnog obrazovanja, visokoobrazovanih kadrova, obrazovnih profila i društvenih oblasti koje se izučavaju na obrazovnim modulima i studijskim programima obrazovnih ustanova LINK Educational Alliance;
 • zaštita interesa struka koje promovišu obrazovne ustanove u skladu sa akademskim kodeksima i pravilima struke; 
 • prikupljanje donacija za pružanje pomoći onima kojima je potrebna u okviru projekata LINK Alumni Foundationa;
 • društveno-koristan rad;
 • organizacija alumni putovanja i okupljanja, kao i drugih alumni događaja (godišnjice mature, alumni ekskurzije);
 • organizacija naučnostručnih okruglih stolova i konferencija;
 • naučno-stručno-umetnički istraživački rad i izdavačka delatnost;
 • prikupljanje donacija za školovanje talenata (alumni stipendije).

FSU alumni klub artikuliše viziju i vrednosti LINK alumni asocijacije i kroz jedinstveni koncept pruža dodatnu vrednost studiranju u okviru FSU-a. 

 

Stranica Alumni je namenjena diplomcima FSU-a koji žele da ostanu u kontaktu sa svojom školom i prijateljima koje su stekli tokom studiranja.

Molimo sve diplomce FSU-a da na adresu fsu@alumni.rs dostave podatke o svojim profesionalnim interesovanjima, trenutnoj poziciji na kojoj su angažovani i sve ostale informacije koje su značajne za dalji profesionalni razvoj.

Predsednica FSU alumni kluba

Isidora Simić, diplomirala je modni dizajn na Visokoj školi strukovnih studija u Beogradu, Beogradska Politehnika 2020. godine sa završnim radom Uticaj arhitekture na dizajn odevnih predmeta.

2019. godine upisuje Fakultet savremenih umetnosti u Beogradu, Departman vizuelnih umetnosti, odsek Slikarstva, u klasi prof. Đorđa Stanojevića na kome je diplomirala 2023. godine.

U toku studija volontirala je kao demonstrator u nastavi na predmetu Anatomsko crtanje na prvoj godini osnovnih akademskih studija, a kasnije postala saradnik u nastavi na predmetu Crtanje i slikanje na trećoj i četvrtoj godini osnovnih akademskih studija. Postala je član ULUS-a mladih 2021. godine.

Tokom 2023. godine radila je kao kustos-praktikant u Galeriji Arte. U junu 2023. godine osnovala je Asocijaciju Venture Art koja se bavi projektima u oblasti umetnosti i kulture. Učetvovala je na nekoliko umetničkih rezidencija u Srbiji.

Godinu dana je pohađala seminare NLP-a na PCI institutu. Autor je umetničke knjige Bis septem plus uno kao i brojnih grafičkih rešenja za logoe, internet stranice, kataloge. Prikazivala je radove na samostalnim izložbama i učestvovala u brojnim kolektivnim u Beogradu i šire. Trenutno živi i aktivno stvara u Beogradu. Pristup koji koristi u svom radu je multimedijalan i uključuje slikarstvo, digitalnu umetnost, video, performans, skulpturu, zvuk.

Kontakt: 

FSU, Svetozara Miletića 12, FSU alumni klub – (Alumni kancelarija je u zgradi Kostim)

Imejl-adresa: fsu@alumni.rs

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

 • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
 • uslove školovanja;
 • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
 • utiske studenata – vaših budućih kolega;
 • ko će biti vaši predavači;
 • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.