Profesori koji vam rado izlaze u susret

Vi ste došli ovde da učite i steknete znanja koja će vam omogućiti da se bavite umetnošću i  radite svoj posao iz snova. Profesori su tu da vas nauče – svemu što znaju. A da bi to bilo moguće, oni vam moraju biti potpuno dostupni.

Dostupnost profesora će svakako biti nešto po čemu će se vaše studiranje izdvojiti kao sasvim drugačije iskustvo. Na Fakultetu savremenih umetnosti se ne mirimo sa idejom da je nemoguće preneti drugima sva znanja i veštine. Moguće je. Ne dozvolite da se vaše studiranje završi, a da ostane bilo šta što vaš predavač zna i ume, a da to nije preneo na vas.

Da bismo vam u tome pomogli, uveli smo princip potpune dostupnosti profesora studentima.

Često se zaboravi da su profesori tu zbog studenata, a ne studenti zbog profesora. Mi vas podsećamo da je tako, a naši profesori će učiniti isto. Svi oni su se na mnogo načina dokazali u svojim oblastima i zaista imaju čemu da vas nauče. Njihovi uspesi i znanja garancija su kvaliteta studija i svetle budućnosti u vašoj umetničkoj karijeri.

Na Fakultetu savremenih umetnosti stvaramo neposredan odnos između profesora i studenata. On je zasnovan na poverenju, strpljenju i posvećenosti. Samo onda kada ne primećujete nikakve barijere između vas i profesora, oni vam postaju potpuno dostupni. Imati takve uslove tokom studiranja je ogromna prednost. A upravo njih ćete vi imati.

Chat konsultacije sa profesorima

Osim kontakta koji se uspostavlja na samim predavanjima, vežbama i konsultacijama, uz prednosti modernih tehnologija profesori su vam dostupni u svakom trenutku, za sve vaše nedoumice i sve vrste pomoći. Uvek im se možete obratiti mejlom, a na raspolaganju vam je i online platforma koja 24h dnevno omogućava i drugi vid komunikacije – chat komunikaciju sa profesorima.

U pitanju je još jedna prednost studiranja na Fakultetu savremenih umetnosti. Chat konsultacije sa profesorima su dodatni kanal za komunikaciju u realnom vremenu i mogućnost za postavljanje pitanja svim profesorima, ali i dobijanje brzih odgovora.

Takođe, imate mogućnost da pratite listing održanih konsultacija koje vam mogu biti dragocen izvor informacija u slučaju da ste neke propustili.

Uz uvek dostupne profesore, naučićete bolje, postići više.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.