Kombinacija savremenih i tradicionalnih alata umetnosti

Klasična nastava sa novim tehnologijama je spoj kojim se studenti Fakulteta savremenih umetnosti ističu dugi niz godina. Ono što je zajedničko svim smerovima na FSU je dobijanje najsavremenije multimedijalne opreme koju svakodnevno mogu da koriste.

U zavisnosti od smera koji pohađaju, studentima su obezbeđene i dodatne pogodnosti koje doprinose pravom načinu razvoja njihovih talenata. Ono što je najpotrebnije svakom slikaru, glumcu, dizajneru ili reditelju, Fakultet savremenih umetnosti se potrudio i da im i omogući.

Klasična znanja u savremenim uslovima

Slikari i vajari obogatiće svoj pribor za rad raznovrsnim pigmentima i bojama za stvaranje svojih umetničkih dela, dok fotografi dobijaju najkvalitetniju opremu koja će njihove radove izdvojiti u moru sličnih.

Dizajneri enterijera i grafički dizajneri zajedno sa dramskim umetnicima kreiraju kostime za predstave i filmove, i zajedničkim radom stvaraju originalnu scenografiju.

Glumcima su omogućeni jedinstveni kostimi, šminka, literatura za učenje i rekviziti koji su im potrebni da svoj talenat pokažu pred publikom u pravom svetlu. 

Budući producenti svoje organizacione veštine usavršavaju uz pomoć Adobe i Autodesk softvera, a multimedijalni umetnici dobijaju potrebne rekvizite za izvođenje performansa.

Brojne pogodnosti koje nudi FSU

Besplatno korišćenje interneta, računara za samostalan rad, skripti za spremanje ispita samo su neke od dodatnih beneficija koje Fakultet savremenih umetnosti nudi. Studenti odmah nakon predavanja mogu da pristupe nastavnim materijalima online, a za usavršavanje mogu koristiti i e-learning testove.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.