LINK2JOB: VAŠA PREČICA DO SIGURNOG ZAPOSLENJA

LINK2job sajam zapošljavanja nastao je kao društveno odgovoran projekat, iza kog stoji Centar za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD), institucija sa velikim iskustvom u posredovanju između poslodavaca i osoba koje traže posao.

Osnovni cilj Sajma je da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između kompanija, institucija i poslodavaca i posetilaca koji su u potrazi za poslom. U okviru ovog događaja, svi imaju priliku da se predstave: kako oni koji žele da pokažu znanje koje su stekli tokom obrazovanja, tako i oni koji tragaju upravo za takvim stručnjacima.

Ovaj Sajam osnovan je i u cilju da se smanji nezaposlenost, kao i da se pruži prilika mladim stručnjacima da steknu svoja prva vredna poslovna iskustva.

Prečica do posla koji želite

LINK2job nudi mnoštvo mogućnosti studentima FSU, ali takođe i poslodavcima koji su u potrazi za talentovanim stručnjacima. Ovde ćete pronaći sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da predstavite svoj portfolio.

Takođe, dobićete tačne podatke o tome šta se tačno trenutno nudi na tržištu rada i na koji način sve možete da iskoristite svoje umetničke veštine.

Osim prilike da se predstavite poslodavcima i dobijete sve informacije o aktuelnostima na tržištu, kao posetioci LINK2job dobićete savete koji vam mogu pomoći pri zapošljavanju.

Naučićete kako da napišete kvalitetnu radnu biografiju, kako da privučete pažnju poslodavcima, kako da se pripremite za razgovor za posao, šta se od vas sve očekuje na intervjuu i kako na najbrži način da steknete potrebno radno iskustvo.

Uz sve to, LINK2job obezbeđuje vam i:

 1. Besplatan kurs engleskog jezika – veoma je važno imati odlično znanje engleskog jezika, pogotovo za vas, jer je umetnost univerzalna i saradnja sa umetnicima iz celog sveta vam je neophodna;
 2. Profesionalnu sliku za CV – svim posetiocima ITA Design Studio pruža besplatnu uslugu kreiranja profesionalne fotografije, koju će pre svega koristiti za svoj CV;
 3. Social Network Corner – za vreme Sajma imaćete uvid u ponude poslodavaca na Tweet Wallu, ispod kojih ćete moći da ostavite svoj komentar;
 4. Laptop Corner – na Sajmu ćete moći odmah da se prijavite za željeni posao;
 5. Job box – na Sajmu možete da saznate u čemu grešite na razgovorima za posao, tako što ćete učestvovati u simuliranim intervjuima;
 6. Besplatne kurseve veština – pošto se potreba za novim veštinama stalno povećava, Sajam obezbeđuje kurseve iz oblasti dizajna, programiranja, elektronskog poslovanja.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

 • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
 • uslove školovanja;
 • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
 • utiske studenata – vaših budućih kolega;
 • ko će biti vaši predavači;
 • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.