Afirmišite se učešćem na kulturnim dešavanjima

Fakultet savremenih umetnosti u studentske programe uključuje i brojne vannastavne aktivnosti studenata, kao što su učešća u raznovrsnim kulturnim događajima.

Na taj način studenti već tokom školovanja imaju priliku da upoznaju uticajne ljude iz oblasti kojom će se baviti, povežu se sa svojim budućim kolegama, prikažu svoje radove javnosti i još kao studenti postanu prepoznatljivi.

Razvijajte umetničke stilove u institucijama kulture

FSU sklapa partnerstva sa najznačajnijim akterima umetničke i medijske scene, pa tako studenti Fakulteta savremenih umetnosti imaju priliku da pokazu svoje znanje u Narodnom pozorištu u Beogradu, Galeriji Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković”, Galeriji Tvrđava, Galeriji Progres, itd.

Stalni kontakti sa kulturno-umetničkim dešavanjima nudi vam brojne značajne prilike da izlažete radove u najposećenijim prostorijama kulture i umetnosti i tako sarađujete sa uticajnim imenima i učite od velikih znalaca.

Napravite mrežu kontakata

Da biste se probili na umetničkoj sceni, pored vašeg kvaliteta i autentičnosti, važno je da budete u toku sa dešavanjima i da stvarate mrežu kontakata.

Javno predstavljanje i uključivanje u kulturne događaje je redovna praksa koju Fakultet savremenih umetnosti organizuje za svoje studente. Kroz izložbe, pozorišne predstave, projekte i učešće na festivalima, stičete nova iskustva, a ujedno stupate u kontakt sa značajnim ličnostima u umetničkom svetu. To je samo još jedan od načina da sebi otvorite sva vrata za napredak u umetničkoj karijeri.

Galerije na atraktivnim lokacijama za vaša umetnička dela

Ambiciozni umetnici maštaju da dobiju prilike da izlažu svoje radove na mestima gde će njihova ideja biti prihvaćena i medijski ispraćena.

Zahvaljujući partnerima, vi kao mladi umetnik FSU imate priliku da izlažete svoje radove u galerijama koje se nalaze na prometnim lokacijama grada, te će vaši radovi postati vidljivi najširoj publici.

Pored toga, moći ćete da prezentujete projekte i u prestižnim kulturno-umetničkim prostorijama u kojima radove izlažu ugledni akademski umetnici. Izložbe će obogatiti vašu radnu biografiju, osnažiti mrežu kontakata i samim tim otvoriti vrata profesionalnim angažovanjima pre nego što diplomirate.

Najatraktivnija filmska i pozorišna dela

Praksa je pokazala da studenti glume sa Fakulteta savremenih umetnosti dobijaju prve angažmane već tokom studija. Glumci FSU imaju prilike da uče zanat u avangardnom i klasičnom pozorištu, kao i na filmskim i televizijskim projeketima.

Ućešćem na igranim predstavama i u atraktivnim filmskim realizacijama, studenti vrlo često dolaze u kontakt sa uglednim rediteljima, glumcima i producentima, što svakom mladom glumcu omogućava da pokaže svoje umeće i bude primećen. Upravo ti kontakti mogu direktno da utiču na razvoj i usmerenje karijere.

Realizacije javnih događaja u saradnji sa najuglednijim marketinškim agencijama

Mladi glumci, dizajneri, slikari i producenti učestvovaće na raznim javnim kulturnim i umetničkim dešavanjima, a ugledne marketinške agencije u svemu tome pružiće im podršku i pomoć kako bi privukli što više medijske pažnje i tako postepeno gradili prestižnu reputaciju.

Javni nastupi su od ključne važnosti za umetnika koji ima velike planove i ambicije. Ovo je prilika da se pokažete i predstavite umetničkoj sceni na najkreativniji način.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.