Stvaranje umetnika koji će obeležiti 21. vek

Savremeni vizuelni umetnik više nije samo slikar ili vajar. On sada spaja digitalno i analogno, bavi se programiranjem, animacijom, robotikom, VR i internet umetnošću, video-igricama i 3D printom. Njegove ideje i dela brišu granice, aktivirajući sva ljudska čula.

Umetnost je danas moguće dotaći, osetiti, biti deo nje. Više nego ikad utiče na promene u svetu, svest ljudi i njihovo poimanje realnosti.

Da li pripadaš novoj generaciji umetnika?

Imaš osećaj za lepo i veruješ da umetnost može promeniti svet. Svojim slikama otvaraš dimenzije i dizajnom predstavljaš virtuelnu realnost. Na daskama koje život znače ostavljaš deo sebe, a sedma umetnost za tebe predstavlja izvor inspiracije i novih ideja.

Ukoliko se pronalaziš u ovome, FSU je pravo mesto za tebe.

Na Fakultetu savremenih umetnosti steći ćeš klasične umetničke veštine dopunjene modernim digitalnim znanjima. Obrazovanje na Fakultetu savremenih umetnosti predstavlja izbalansiran spoj savremenih i tradicionalnih metoda koje se dopunjuju međusobno.

Start living your passion

Iskoristi priliku da dobiješ znanje koje je potrebno da bi postao umetnik 21. veka. Neka tvoji umetnički projekti obeleže savremenu epohu, neka ostanu upamćena dela o kojima će buduće generacije učiti. Fakultet savremenih umetnosti je jedina visokoobrazovna institucija u regionu koja ti omogućava da do njih dođeš u najboljim uslovima, u radu sa najsavremenijim alatima i tehnologijom.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.