Jedinstveni poklon za studente FSU: 100 besplatnih sati u coworking hubovima

Fantastična vest za sve one koji diplomiraju na Fakultetu savremenih umetnosti je mogućnost da po završetku fakulteta dobiju 100 besplatnih sati rada u coworking hubovima, zahvaljujući saradnji Fakulteta savremenih umetnosti sa Novom Iskrom i drugim IT hubovima.

Iskoristite ovaj sjajan poklon i priliku koju vam pružamo i povežite se sa ljudima sličnih interesovanja i poslovnih poduhvata, kreirajte i stvarajte u inspirativnom okruženju i započnite umetničku karijeru na najbolji način.

Šta dobijate radom u coworking hubovima?

Ovaj koncept velikih radnih prostora u kojima se skupljaju ljudi sličnih interesovanja i poslovnih projekata sve je popularniji u svetu, pa samim tim i u Srbiji. Glavni razlog za to su velike mogućnosti za one koji kreiraju, dizajniraju i stvaraju u takvom okruženju.

Prema brojnim istraživanjima, hubovi doprinose lakšem pronalaženju posla, pokretanju startup projekata, ali i freelance radu. Coworking hubovi su moderno opremljeni prostori koji svojim korisnicima obezbeđuju:

  • pristup mreži mentora i profesionalaca;
  • najsavremenije opremljen poslovni prostor;
  • kvalitetna sredstva za rad;
  • brzi optički internet;
  • održavanje i tehničku podršku;
  • korišćenje Gaming zone i Lounge prostora;
  • kompletno opremljene kuhinje;
  • pokrivene troškove struje, grejanja, vode i ostalih komunalnih izdataka.

Šta imaju coworking hubovi namenjeni umetnicima?

Kreativno i pozitivno radno okruženje

Kada je okruženje oko vas živahno i pozitivno, mnogo je lakše da pronađete inspiraciju za svoj rad. Bitno je da coworking hub u kojem radite ima dobru atmosferu, savremen dizajn, arhitekturu ili lokaciju. Ukratko, nešto što vas inspiriše.

Inspirativnu radnu zajednicu

Zajednica je možda i najvažniji deo jednog huba koji ugošćava kreativce i umetnike različitih zanimanja. Ukoliko je ona inspirativna, lakše ćete pronaći zajednički jezik sa kolegama, možda i osmisliti zajedničke nove projekte. Sa druge strane, dobićete i nekoga ko je stručan da kritički oceni vaš rad, a zauzvrat očekuje to isto.

Sadržaje koji pospešuju vašu kreativnost

Coworking hubovi namenjeni kreativcima treba da imaju sadržaje koji će zadovoljiti vaše umetničke ukuse, ali i da pružaju komfor, da imaju dosta prostora da biste mogli da realizujete svoje projekte, što podrazumeva prostrane stolove, mnogo polica, ali i da ima mnogo prirodnog svetla.

Galerije ili izložbene prostore

Neke radne zajednice koje imaju za cilj da u svoje prostorije privuku umetnike kao posebnu pogodnost nude im izložbeni prostor gde mogu da predstave svoje radove i da oni dođu do što šireg kruga ljudi. Ponekad su to kompletno opremljene moderne galerije.

Šta još dobijate studiranjem na FSU?

Nakon završenog školovanja naši diplomci imaju mogućnost da obavljaju praksu u nekim od najprestižnijih kompanija koje su deo kreativne industrije. Centar za razvoj karijere (CCD) na različite načine sarađuje sa mnogo uspešnih regionalnih kompanija i mnogi naši studenti su već ostvarili praksu i na taj način otvorili vrata perspektivne karijere u kreativnoj industriji.

Budite i vi jedan od njih.

Diplomci FSU će zahvaljujući saradnji fakulteta sa ovakvim radnim zajednicama imati odličnu priliku da učine mnogo za svoju umetničku karijeru, da startuju sopstvene projekte ili učestvuju u nekim zajedničkim i da se povežu sa ljudima koji se bave istim ili poslovima sličnim njihovim.

Prijavite se i obezbedite sebi 100 besplatnih sati u coworking hubovima i ne propustite priliku da sami birate svoj umetnički put.

Pogledajte kako izgleda rad u nekim od coworking hubova: