Postani prepoznatljiv umetnik novog doba

Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako učenicima obezbeđuje predstavljanje publici već tokom školovanja.

Uspešne firme koje se bave dizajnom, brojne galerije i teatri traže umetnike sa iskustvom, a to je ono što studente Fakulteta savremenih umetnosti stavlja korak ispred svih.

Ne čekaj, stvaraj!

Mašta i kreativnost se najviše cene na Fakultetu savremenih umetnosti, a profesori daju sve od sebe da na što bolji način usmere individualni razvoj budućeg umetnika.

FSU pored najkvalitetnijih uslova školovanja, studentima nudi likovne i internacionalne razmene koje su i te kako važne za usavršavanje umetnika.

Na ovaj način, studenti se susreću sa različitim kulturama, stiču nova prijateljstva, uče strane jezike, a imaju mogućnost i da uče od velikih imena internacionalne umetničke scene.

Formula uspeha koju zna svaki umetnik je kontinuirana interakcija sa drugima iz ove oblasti. Slikari, dizajneri, glumci, reditelji – svi međusobno sarađuju kako bi došli do željenih ciljeva koji će ispuniti njihova očekivanja, ali i očekivanja drugih.

Predstavi svoj talenat publici!

Profesori Fakulteta savremenih umetnosti sarađuju sa studentima na mnogim projektima. Svake godine im zadaju zahtevne i odgovorne zadatke, kako bi na kraju školovanja mogli da započnu samostalne projekte i na delu pokažu sva znanja i veštine koje su stekli.

Kvalitetan portfolio likovnog umetnika obuhvata veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi, kao i iskustvo stečeno na likovnim kolonijama, kulturnim razmenama, internacionalnim i multimedijalnim projektima.

Nezaustavljivi aplauzi – najveći uspeh za svakog umetnika

Prve profesionalne korake, umetnici sa FSU prave u najznačajnijim institucijama kulture kao što su Narodno pozorište u Beogradu, Galerija Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković”, Galerija Tvrđava, Galerija Progres, eduTV i druge. Zbog ovoga, ali i zbog brojnih alternativnih scena na kojima mogu da pokažu svoje talente, umetnici sa Fakulteta savremenih umetnosti su u privilegovanom položaju u odnosu na druge.

Sticanje iskustva u javnom nastupu, za umetnika u razvoju jedna je od prekretnica u životu.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.