Treninzi i seminari Centra za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere (CCD – Center for Career Development) je organizaciona jedinica kompanije LINK group, čiji je cilj da studente Fakulteta savremenih umetnosti pripremi za profesionalno napredovanje i siguran početak umetničke karijere, da ih poveže sa poslodavcima i da im pruži podršku u sticanju onih znanja i veština koje su potrebne u savremenom svetu.

Jednom rečju, Centar za razvoj karijere pomaže vam da donesete kvalitetne odluke u karijeri.

Besplatni seminari i unapređenje ličnih osobina

Nekoliko puta mesečno CCD organizuje subotnje seminare, koji obuhvataju oblasti nadogradnje vaših ličnih i profesionalnih veština, koje će vam pomoći u poslovnom svetu.

CCD – Center for Career Development

Profesionalno usmeravanje

Putem CCD-a, na raspolaganju vam je usluga profesionalne orijentacije uz pomoć koje, kroz testove za stručnu procenu sposobnosti, ličnosti, interesovanja i očekivanja, polaznici uspešno biraju zanimanje.

Kako do posla?

Kroz niz interaktivnih radionica na temu traženja posla, CCD vam pomaže da se pripremite za proces zapošljavanja i unapređenja vaše karijere. Deljenjem iskustava i praktičnih primera naučićete kako da budete spremni na razgovor za posao.

Osim toga, postoji i servis za izradu radnih biografija koji pomaže polaznicima Fakulteta savremenih umetnosti da naprave CV koji će ih istaći u odnosu na ostale kandidate za posao i time im obezbediti pažnju poslodavca prilikom apliciranja.

CCD – Center for Career Development

Iskoristite tim stručnjaka

Tim stručnjaka za ljudske resurse daće vam savete i odgovore na sva pitanja, kako biste doneli prave odluke u vezi sa vašim profesionalnim razvojem.

Povežite se sa najboljim poslodavcima

U saradnji sa najpoznatijim kompanijama i institucijama kulture, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima i stručnoj praksi, čak i pre nego što oni postanu dostupni na tržištu.

Steknite radno iskustvo

Danas svi poslodavci od kandidata traže praktično iskustvo prilikom zapošljavanja. Zbog toga je polaznicima Fakulteta savremenih umetnosti omogućeno da postanu deo jedinstvenog LINK Apprentice Programa i steknu radno iskustvo, praktična znanja i veštine u internacionalnoj kompaniji i realnim uslovima poslovanja.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.