Započnite svoju karijeru sigurnim koracima

Osnovne studije su važan korak za svaku osobu koja želi da se posveti svom akademskom obrazovanju, a za buduće umetnike one predstavljaju prelomni momenat. Kao i svaki početak, prve godine na fakultetu u velikom meri profesionalno formiraju studenta i u tome leži njihov najveći značaj.

Zbog toga Fakultet savremenih umetnosti konstantno radi na tome da obezbedi najbolje uslove i najsavremenija znanja svojim studentima.

Izaberite jedan od programa na osnovnim studijama

Fakultet savremenih umetnosti akreditovan je za pet studijskih programa na osnovnim akademskim studijama koje u zavisnosti od odseka traju četiri (240 ESPB) ili tri (180 ESPB) školske godine. Još jedan program je u procesu akreditacije.

Kako da odaberete odsek?

Ako posedujete višestruke talente i imate dilemu za koji odsek da se odlučite, najbolje da pozovete savetnika za upis 011 4011 216 koji će vam pomoći da prepoznate koji odsek je najbolji baš za vašu umetničku karijeru.

Koji god odsek da izaberete, na Fakultetu savremenih umetnosti dobićete multidisciplinarno obrazovanje koje ne samo da će vas učiniti univerzalnim umetnikom, već će vam dozvoliti da usmeravate svoje obrazovanje u odnosu na vaša interesovanja i potrebe.

Šta je potrebno da biste upisali Fakultet savremenih umetnosti?

Pre svega potrebna je vaša kreativnost, originalnost, i iskrena želja da postanete uspešan umetnik. Uz to, neophodno je da imate završeno četvorogodišnje srednje obrazovanje ili najmanje dva razreda srednje škole i položen dopunski ispit.

Nakon polaganja prijemnog ispita, formira se rang-lista na osnovu zbira postignutih bodova

  • Opšti uspeh u srednjem obrazovanju – od 8 do 20 bodova
  • Prijemni ispit – provera sklonosti i sposobnosti – od 0 do 80 bodova

Svi koji se prijave na vreme ostvaruju pravo na popust

Tokom godine na raspolaganju vam je nekoliko upisnih rokova kada možete da postanete deo Fakulteta savremenih umetnosti. Važno je da prvo popunite online prijavu, nakon čega ćemo kontaktirati sa vama.

* Prijave za departman Kreativnih komunikacija se podnose svakodnevno, a prijemni ispit se polaže u terminu koji se utvrđuje sa svakim kandidatom do upisa predviđenog broja.

* Kandidat koji nije stekao uslov za upis ima pravo podnošenja prigovora dekanu u roku od 3 dana od dana objavljivanja rang-liste. Dekan odlučuje odmah o uloženom prigovoru.

* Pravo na upis stiče kandidat koji je na osnovu ukupnog zbira bodova ostvario pravo na upis u okviru odobrenog broja studenata za određeni studijski program.

Prijavite se što pre i uštedite

One najodlučnije koji se prijave u ovom upisnom roku, nakon prijemnog ispita nagrađujemo specijalnim popustom na cenu školarine.

Napomene:  Cene su izražene u evrima. Školarina se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

Cene školovanja za studente prethodnih generacija se obračunavaju u iznosu iz cenovnika školovanja iz godine kada je student upisao I godinu studija.

Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-216.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.