Jedinstvena FSU mobilna aplikacija za učenje na daljinu

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti imaju priliku da iskuse nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima – učenje i praćenje nastave pomoću FSU Android i FSU iOS mobilne aplikacije. Sada su im njihova predavanja dostupna i online, ali i svi materijali koji su im neophodni da bi lakše savladali gradivo.

FSU mobilna aplikacija je potupno besplatna i svakom studentu omogućava pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za učenje na daljinu, preko telefona ili tablet uređaja.

Pratite predavanja uživo, preuzmite materijale za učenje

FSU mobilna aplikacija značajno vam olakšava studiranje. Pomoću nje možete da pratite predavanja uživo, upravljate dodatnim kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Gde god da se nalazite – u prevozu, kafiću, parku ili na ulici, materijali za učenje su vam nadohvat ruke – na samo dodir od vas.

Ukoliko niste student FSU, možete preuzeti aplikaciju i dobiti besplatno testiranje engleskog jezika i 3 besplatna kursa − Engleski jezik, Veštine jasne i uverljive prezentacije i Photoshop, dok studenti mogu pristupiti svim svojim kursevima putem aplikacije.

FSU Android mobilnu aplikaciju možete preuzeti OVDE.

FSU iOS mobilnu aplikaciju možete preuzeti OVDE.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.