Muzičko veče u UP „Cvijeta Zuzorić“

/ / Nagrade, Vesti / 18. 09. 2017.

U utorak, 19. septembra, u 20h u UP „Cvijeta Zuzorić“, u okviru pratećeg programa izložbe studenata i profesora Departmana vizuelnih umetnosti nastupiće talentovani muzičari Bojan Marović i Milan Vučinić.

Muzički duo pokazaće svoje umeće na violončelu i gitari, a tokom njihovog nastupa publika će moći da uživa u izvođenju popularnih melodija na klasičan način.

izlozba-muzicki-program-740

Bogat prateći program izložbe u UP „Cvijeta Zuzorić“

Izložba studenata i profesora Fakulteta savremenih umetnosti svečano je otvorena 7. septembra i traje do 22. septembra. Osim u izabranim radovima Departmana vizuelnih umetnosti, posetioci UP „Cvijeta Zuzorić“ svake večeri imaju prilike da uživaju u raznovrsnom pratećem programu.

Tako je do sada publika mogla da uživa u nastupima pijaniste Vasila Hadžimanova, sviranju laute i gitare Andreja Jovanića, zvukovima harfe Aleksandre Prvulović i gitare Marije Pantelić, kao i predstavama studenata prve i treće godine glume. Nakon nastupa Bojana Marovića i Milana Vučinića, narednih dana očekuju vas još i tribina „Kreativnost kao zanimanje budućnosti“, dramski program iznenađenja i još mnogo kulturno-umetničkog sadržaja.

Vidimo se u utorak, 19. septembra, u UP „Cvijeta Zuzorić“ u 20h da zajedno uživamo u klasičnom zvuku popularnih melodija koje će svirati Bojan Marović i Milan Vučinić.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.