Otvaranje izložbe crteža studenata ALUM-a

/ / Nagrade, Vesti / 10. 05. 2017.

Pozivamo vas da prisustvujete otvaranju izložbe studenata Akademije umetnosti i multimedija koja je zakazana za četvrtak, 11. maj, u 19h, u Galeriji Beogradske tvrđave, u Stambol kapiji na Kalemegdanu.

Izložba će biti otvorena do utorka, 23. maja, svakog dana od 11 do 19h, a postavka će biti i deo zvaničnog programa manifestacije Noći muzeja, koja se ove godine održava u subotu, 20. maja.

IzlozbaStambolKapijaUživajte u radovima i podržite rad mladih umetnika

Na savremenoj izložbi crteža u Galeriji Beogradske tvrđave imaćete priliku da vidite brojne interesantne radove studenata ALUM-a koji su inspirisani jednim od najsloženijih odnosa: onim između čoveka i prirode.

Saznajte na koji način mladi umetnici mogu, posredstvom umetničkih dela, da utiču na svoju bližu i širu okolinu i podignu svest o neophodnosti kreativnog odnosa između čoveka i prirode, i premijerno pogledajte radove studenata ALUM-a, koji će biti dostupni i svim posetiocima Noći muzeja.

Dođite na otvaranje izložbe u četvrtak, 11. maja, u 19h, u Galeriji Beogradske tvrđave, u Stambol kapiji da podržite mlade talente i pogledate njihove inspirativne radove.

Vidimo se!