Pristupno predavanje o produkciji na FSU

/ / Nagrade, Obaveštenja, Vesti / 25. 10. 2017.

Producent Jovan Vukašinović održaće pristupno predavanje studentima na Fakultetu savremenih umetnosti u četvrtak, 26. 10, od 17 časova. Pozivamo vas da prisustvujete predavanju na temu „Put projekta od ideje do realizacije i uloga producenata na tom putu”.

 

FSU-produkcija-740px

Studenti FSU imaće priliku da se približe pojmu produkcije i da čuju koja je uloga producenta savremenog doba. Producent Vukašinović pokušaće da im predstavi šta je to što čeka mlade ljude koji odluče da se bave ovim poslom.

Saznajte koja je uloga savremenog producenta

Polaznici Fakulteta savremenih umetnosti imaće prilike da kroz razgovor saznaju koje su najbitnije faze kreiranja filma, predstave, televizijske serije i reklamnog spota. Priča o produkciji biće upotpunjena fotografijama i video-radovima, a na kraju predavanja doći će se do zaključka šta je to što čini savremenog producenta.

Jovan Vukašinović diplomirao je na Fakultetu dramskiih umetnosti u Beogradu i dobitnik je nagrade „Sreten Jovanović” za najboljeg studenta filmske produkcije. Producirao je veći broj kratkih igranih filmova koji su osvajali inostrane i domaće nagrade.

Za vreme studija sa kolegom osniva produkcijsku kuću u okviru koje se bavi izradom kratkih igranih filmova, reklamnih i muzičkih spotova.

Dođite na Fakultet savremenih umetnosti i u direktnom razgovoru sa producentom naučite mnogo toga o savremenoj produkciji.

Vidimo se!