Vida Ognjenović

Učestvujte u „Nedelji humanosti”

/ / Izložbe-nastupi, Vesti / 16. 03. 2017.

Pozivamo vas da se priključite nizu humanitarnih akcija u okviru „Nedelje humanosti”, koju organizuju studenti Pravnog fakulteta Univerziteta Union. „Nedelja humanosti” održaće se od ponedeljka, 20. marta, do petka, 24. marta, u periodu od 9 do 15 časova, u prostorijama Univerziteta Union, u Bulevaru maršala Tolbuhina 36.

NedeljaHUmanosti

Brojne akcije za bolji život svih nas

U sklopu projekta „Nedelja humanosti”, organizovano je više aktivnosti kako bi se obezbedila pomoć za najugroženije sugrađane. Tako se, tokom naredne nedelje, možete priključiti dobrovoljnom davanju krvi, potpisivanju donatorskih kartica, prikupljanju sredstava za osobe sa indvaliditetom, kao i za decu bez roditeljskog staranja i starije sugrađane.

U okviru akcije „Slatki osmeh”, svoj doprinos možete dati u vidu slatkiša, garderobe, knjiga, kozmetike, novca i druge vrste pomoći koja može koristiti deci iz Svratišta i Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, kao i Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj.

Malo delo koje mnogo znači

Akcija „Čep za hendikep“ ne samo da pomaže onima kojima je pomoć potrebna već jača ekološku svest i promoviše reciklažu kao dobru praksu od koje možemo imati višestruku korist. Prikupite plastične zatvarače od PET ambalaža i doprinesite nabavci pomagala za osobe sa invaliditetom jednostavnim skupljanjem plastičnih zatvarača.

Pomenute akcije traju tokom čitave nedelje, a u utorak, 21. marta, možete se uključiti u dve akcije koje, pored lepog gesta, nekome mogu spasiti i život. Ovog dana, u periodu od 10 do 15 časova, organizovano je dobrovoljno davanje krvi pod parolom „Krv život znači”, a istog dana imate priliku da potpišete donorsku karticu i priključite se akciji „Produži život”.

Budite humani i priključite se akcijama koje organizuju vaši vršnjaci s Univerziteta Union.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.