Savet poslodavaca Fakulteta savremenih umetnosti

S ponosom predstavljamo Savet poslodavaca na Fakultetu savremenih umetnosti, ključni stub u kreiranju mosta između naših studenata i dinamičnog sveta kreativnih industrija. Ovaj savet ima veoma važnu ulogu u oblikovanju budućnosti kako naših studenata, tako i samih disciplina koje zastupamo: savremene umetnosti, glume, vizuelnih umetnosti, dizajna, arhitekture, kreativnog marketinga i biznisa.

Misija i vizija

Naš Savet poslodavaca sastoji se od priznatih stručnjaka i lidera u kreativnim industrijama, kao i u privredi i kulturi, koji svojim bogatim iskustvom, inovativnim pristupom i stručnim znanjem doprinose razvoju i unapređenju našeg obrazovnog programa. Cilj Saveta poslodavaca je da osigura da naši kurikulumi budu u skladu sa najnovijim trendovima i zahtevima tržišta rada, omogućavajući studentima da steknu relevantne veštine koje će im pomoći da se istaknu u svojim budućim karijerama.

Povezivanje teorije sa praksom

Jedan od ključnih ciljeva Saveta poslodavaca jeste povezivanje teorijskog znanja sa praktičnim iskustvom. Kroz različite inicijative, kao što su gostujuća predavanja, radionice, mentorstvo, prakse i projekti u realnom svetu, studenti dobijaju priliku da primene naučeno u stvarnim situacijama, radeći rame uz rame sa vodećim stručnjacima u industriji.

Inovacije i razvoj

U svetu koji se neprestano menja inovacije i kreativnost su ključni za uspeh. Savet poslodavaca Fakulteta savremenih umetnosti aktivno radi na promovisanju inovativnog razmišljanja i kreativnog pristupa problemima, što naše studente čini ne samo talentovanim umetnicima i dizajnerima već i vizionarima sposobnim da oblikuju budućnost kreativnih industrija.

Saradnja sa industrijom

Snažna veza sa industrijskim sektorom omogućava našem fakultetu i studentima pristup najnovijim tehnologijama, alatima i metodama rada. Ova saradnja takođe stvara mogućnost za buduće zaposlenje naših diplomaca, pružajući im priliku da svoje karijere započnu na najbolji mogući način.

Savet poslodavaca FSU čine:

Predsednik Saveta poslodavaca FSU:

  • Srećko Miodragović, specijalni savetnik predsednika kompanije Comtrade 

Članovi:

 

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.