ALUM u ulozi domaćina „Zvezdinih igara”

/ / Vesti / 20. 04. 2017.

 
Akademija lepih umetnosti i multimedija bila je u sredu, 12. aprila, domaćin manifestacije „Zvezdine igre”, u okviru koje su se u ovom kolu takmičari oprobali u scenskom nastupu.

Takmičari pokazali glumačke veštine

Ekipe iz Udruženja za decu sa invaliditetom „Plava školjka”, kompanije Panter i Bex – kurirske službe i sa Fakulteta za menadžment, ekonomiju, finansije i informacione tehnologije (MEF) koje se takmiče u ovogodišnjim „Zvezdinim igrama” pokazale su u prostorijama Kluba ALUM-a veštine iz glume, plesa, pevanja i stand up komedije. Zanimljivi nastupi takmičara dočekani su glasnim aplauzom prisutnih, a žiriju su zadali slatke muke prilikom odabira pobednika.

Stručni žiri „Zvezdinih igara” u glumi činili su profesorka književnosti Jasmina Franolić i profesor glume na ALUM-u Hadži Nenad Maričić. Nakon kratkih konsultacija i suminaranja utisaka proglašeni su pobednici, a ekipe koje su zauzele prva tri mesta nagrađene su simboličnim poklonima.

ALUM kao deo projekta od višestrukog značaja

Kao visokoškolska ustanova koja promoviše savremeno obrazovanje i prave društvene vrednosti, ALUM se priključio projektu „Zvezdine igre”, manifestaciji koja, pored takmičarskog, ima i humanitarni karakter, koji se ogleda u podršci brojnim humanitarnim organizacijama i akcijama, kao i promociji društvenog aktivizma. ALUM će i u budućnosti, sa zadovoljstvom, nastaviti da podržava ovakve i slične projekte.

„Zvezdine igre” predstavljaju takmičenje u 20 sportskih i drugih disciplina, u kojima učestvuje 16 ekipa, a sve u organizaciji Atletskog kluba Crvena zvezda u saradnji sa brojnim partnerima. Takmičenje se održava dvaput godišnje: od februara do juna i od septembra do decembra, a ima za cilj međusobno povezivanje kompanija, obrazovnih institucija i pojedinaca, kao i skretanje pažnje javnosti na važna društvena pitanja.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.