Blistava gluma studenata FSU u predstavi „Izbiračica” pred punom salom Narodnog pozorišta

/ / Vesti / 8. 02. 2019.

Studenti druge godine glume sa Fakulteta savremenih umetnosti oduševili su publiku u Narodnom pozorištu izvođenjem predstave „Izbiračica” u ponedeljak, 4. februara. Prepuna sala na Sceni „Raša Plaović” ovacijama je ispratila kraj izvedbe.

Interesovanje za predstavu studenata u klasi profesorke Vide Ognjenović bilo je veliko, oko pedesetak zainteresovanih ostalo je ispred pozorišta jer je sala bila potpuno popunjena. Ovom prilikom se izvinjavamo svima onima koji nisu uspeli da uđu u prepunu salu i pozivamo ih da ubuduće prate naše predstave i uživaju u glumi studenata FSU.

Budući uspešni dramski umetnici pokazali su svoj raskošni talenat, što je beskrajno dug aplauz potvrdio.

PREDSTAVA KOJA ĆE VAS NASMEJATI, ALI I NAVESTI NA RAZMIŠLJANJE

Predstava „Izbiračica” je završni ispit studenata druge godine glume FSU čiji je mentor čuvena profesorka Vida Ognjenović. Retkost je da mladi glumci koji još nisu završili osnovne studije dobiju priliku da nastupaju u Narodnom pozorištu. Oni su to poverenje i te kako opravdali, briljirali su na sceni i pokazali da njihovo vreme tek dolazi.

„Izbiračica” je čuvena komedija Koste Trifkovića, koja će vas sigurno nasmejati, ali i naterati da se zamislite nad nekim društvenim pojavama i problemima. Priča o Malčiki, izbirljivoj devojci spremnoj za udaju, i njenoj potrazi za mladoženjom univerzalna je tema svih vremena. Kroz naizgled lagodnu radnju u tri čina i likove Sokolovića, Jece, Malčike, Timića, Kate… vodili su vas sjajni glumci sa Fakulteta savremenih umetnosti.

Čestitamo mladim glumcima na briljantnoj izvedbi predstave, sigurni smo da je ovo tek početak njihove blistave umetničke karijere. Želimo im još mnogo nastupa i aplauza na otvorenoj sceni.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.