Budi deo ovogodišnje CGA konferencije i učestvuj u specijalnom programu za studente

/ / Vesti / 24. 10. 2019.

Ovogodišnja, treća po redu beogradska konferencija kompjuterske grafike i umetnosti („CGA Belgrade”) posebnu pažnju posvećuje edukaciji i mladim talentima. Svi zainteresovani su pozvani da dođu na radionice koje su posebno kreirane za studente i prilagođene njihovim interesovanjima.

Poseban deo konferencije biće izrada portfolija i svi koji žele moći će svoj portfolio da dovedu do savršenstva. Svi sadržaji su besplatni, a mesta je ostalo još malo.

Ako već imate iskustva i odlučili ste se za oblast industrije kojom želite da se bavite, onda posetite ovu stranicu i prijavite se za neku od radionica ili masterklasova.

Sve radionice i masterklasovi su potpuno besplatni

Interesuje vas dizajn zvuka u igricama? Prijavite se za radionicu Šejna Berija na temu „Dizajn zvuka za karaktere u igricama na mobilnim uređajima”. Branko Sujić, Mirko Stojković i Pavle Dinulović iz Laboratorije interaktivnih umetnosti FDU uvešće vas u virtuelnu realnost, a ako VR nije vas izbor, već vas zanima umetnost i nauka predavanja VFX-a, prijavite se za radionicu Lorensa Simeta, koji stiže čak sa Centennial koledža.

Pored toga, Branislav Pavlović naučiće vas kako se kreira oružje u AAA igricama, a Majkl B. Nilsen provešće vas kroz proces kreiranja dima i vatre u kompjuterskoj grafici. Ali ni to nije sve, Klaudija Čermak, dobitnica Oskara za rad na filmu „Troja”, koja potpisuje vizuelne efekte za seriju „Crno ogledalo” (Black Mirror), unaprediće vaše poznavanje Nuke programa, nakon čega sledi masterklas Bogdana Amidžića na temu rešavanja problema u VFX produkciji.

Naučite kako da kreirate savršen portfolio

Prvi utisak je važan isto koliko i insajderski trikovi i saveti koji mogu biti od pomoći kada se nađete pred regruterima. Zato su ovogodišnji učesnici konferencije između ostalih i Alvin Hant („The Rookies”), Branislav Pavlović („Ubisoft”), Karsten Birnat („Nordeus”), Dalibor Dejanović sa Centennial koledža, Maksim Ljubenković iz „Crater Studija” i tim iz kompanije „3Lateral” da vas pripreme za industriju. Postavljanjem portfolija imaš priliku da dobiješ stručno mišljenje o svojoj prezentaciji radova.

Ali to nije sve, „3Lateral” tim spremio je još nešto. Tokom dvodnevnog programa, na njihovom štandu moći ćete da iskusite kako izgleda razgovor za posao i da dobijete savete kako da se najbolje predstavite u budućnosti.

Konferencija „Belgrade CGA 2019” održava se 1. i 2. novembra pod sloganom „Bujanje/Thriving”, u zgradi Jugoslovenske kinoteke, u Uzun Mirkovoj 1.
Dođite na radionice i masterklasove koji vas interesuju, broj mesta je ograničen, a učešće je potpuno besplatno.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.