Budi deo ovogodišnje konferencije „CGA Belgrade”

/ / Vesti / 9. 10. 2019.

Pozivamo vas da budete učesnici 3. internacionalne konferencije kompjuterske grafike i umetnosti – „CGA Belgrade”. Ove godine konferencija će se održati 1. i 2. novembra pod sloganom „Bujanje/Thriving”, u zgradi Jugoslovenske kinoteke, u Uzun Mirkovoj 1.

Bujanje kreativnosti u oblasti kompjuterske grafike

Poseban fokus konferencije biće na edukaciji i obrazovanju talenata u industriji kompjuterske grafike, koja objedinjuje film, video-igre, dizajn, vizuelne umetnosti i IT, kao savršenog primera bujanja kreativnosti potpomognutog novim tehnologijama, u kome Srbija ima dosta toga da ponudi.

Dvodnevni program u kome će posetioci moći da biraju između 30 predavanja, 3 panela, 5 radionica, okruglih stolova i prilike da sretnu „lovce na talente” je i ove godine besplatan i namenjen studentima i profesionalcima. Svi zainteresovani za učešće mogu se registrovati OVDE ili na sajtu cgabelgrade.com

U Beograd stižu poznata imena svetske kinematografije

U Beograd stižu Džastin Filds, concept art umetnik koji stoji iza filmova „Vulverin”, „Planeta majmuna” i „Grdana”, Ugo Gera, supervizor vizuelnih efekata na filmu i video-igrama, Igor Jovanović iz londonskog „Framestore” studija, koji će sa publikom podeliti svoj rad na „Spajdermenu”, Klaudija Čermak, pored čijeg imena stoje naslovi „Troja”, „Hari Poter”, „Džejson Born”, „Kapetan Amerika”, „Noćne zveri” i Oskar za rad na filmu „Gladijator”, predstavnici nagrađivanih studija „FullScream”, „The Mill”, „Escape”. Poseban kuriozitet biće i dolazak Markosa Faharda, softverskog inženjera i kreatora najpoznatijeg rendering softvera Arnold, za čiji rad je nagrađen tehničkim Oskarom Američke filmske akademije.

Čekamo vas na konferenciji „CGA Belgrade 2019”!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.