Centar za razvoj karijere LINK edu Alliance: 12 godina uspešnog rada i saradnja sa preko 600 kompanija poslodavaca

/ / Vesti / 15. 11. 2022.

Rukovodeći se potrebama svojih polaznika i studenata, LINKgroup je krajem 2010. godine osnovao Centar za razvoj karijere sa ciljem profesionalnog obučavanja mladih za započinjanje i razvoj uspešne karijere.

Centar za razvoj karijere kao podrška studentima i polaznicima

Centar za razvoj karijere pomaže studentima i polaznicima ustanova formalnog obrazovanja i profesionalne edukacije LINK edu Alliance, kao što su Fakultet savremenih umetnosti, Visoka škola strukovnih studija za IT, BusinessAcademy, ITAcademy, InternetAcademy, da donose prave odluke o svojoj karijeri, obezbeđujući im resurse, posebne programe i individualna savetovanja, organizovanje stručne prakse i drugih angažovanja, kao i asistenciju prilikom zapošljavanja. Takođe, Centar potencijalnim poslodavcima predstavlja kompetencije i kvalitete polaznika i studenata, povećavajući na taj način njihovu vidljivost i vrednost.

Glavne aktivnosti Centra za razvoj karijere LINK edu Alliance zasnivaju se na stručnim metodama i dostignućima iz oblasti psihologije, ekonomije i menadžmenta, kao i na kontinuiranom istraživanju potreba tržišta. Centar pruža pomoć polaznicima i studentima da brzo, lako i kvalitetno razvijaju svoju karijeru.

Preko 600 poslodavaca partnera kao podrška našim studentima i polaznicima

Centar za razvoj karijere je zaključio protokole o saradnji i aktivno sarađuje sa više od 600 kompanija i ustanova u Evropi, među kojima su u Srbiji sledeći poslodavci: Yettel, Hemofarm, Frikom, IDEA, Ewe Comp, Comtrade, Zepter, Ananas, NIS a.d., MDPI, Wiener Stadtische, Raiffeisen banka i drugi. Kroz višegodišnji partnerski odnos ostvarujemo profesionalne ciljeve studenata i polaznika. Pomažemo im da se usavršavaju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu, da odaberu zanimanje uz pomoć stručnjaka, da postanu idealni kandidati za posao sa profesionalnim radnim biografijama, ali i da se povežu sa najboljim poslodavcima.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.