CEZASM u sredu na ALUM-u

/ / Vesti / 5. 05. 2017.

CEZASM u sredu na ALUM-u

 
Centar za afirmaciju slobodne misli (CEZASM) gostovaće u sredu, 10. maja, na Akademiji lepih umetnosti i multimedija od 13:30h i na zanimljivom predavanju predstaviti svoje udruženje, koje se bavi koncipiranjem i realizacijom projekata iz oblasti nauke, kulture i umetnosti.

Tokom gostovanja ovog udruženja iz Sremskih Karlovaca imaćete priliku da se upoznate sa zbornikom studentskih radova pod nazivom Percepcije drugog kao drugačijeg, kao i da saznate sve o predstojećem međunarodnom interdisciplinarnom skupu Karlovački dani slobodne misli, koji CEZASM tradicionalno organizuje početkom juna.

Prilika da predstavite svoje radove

Na predstavljanju CEZASM-a upoznaćete neke od članova ovog udruženja koji vredno rade na promociji i popularizaciji kulture slobodnog mišljenja i stvaralaštva među mladima. Razgovor na ALUM-u moderiraće dr Andrea Ratković, idejna kreatorka i predsednica CEZASM-a, a među govornicima su:

  • Anđelija Milić (Filozofski fakultet, Novi Sad)
  • Mina Lukić (Filozofski fakultet, Beograd)
  • Stefan Todorović (Filološko-umetnički fakultet, Kragujevac)
  • Marija Terzić (Filološki fakultet, Beograd)

Između ostalog, saznaćete sve o Karlovačkim danima slobodne misli, događaju koji povezuje mlade umetnike širom sveta i koji će vam pružiti priliku da predstavite rezultate svog rada kako stručnoj tako i široj javnosti, kao i da učestvujete u razmeni znanja i mišljenja.

Dođite na ALUM u sredu, 10. maja, u 13:30h i iskoristite priliku da se povežete sa nekim od mladih i perspektivnih umetnika, kao i ostvarenim ličnostima iz sveta nauke, kulture i umetnosti.