Počinju Dani savremenih umetnosti: Uživajte u umetnosti ovog leta, u organizaciji FSU, potpuno besplatno!

/ / Vesti / 14. 06. 2022.

I ovog leta Fakultet savremenih umetnosti nastavlja svoju tradicionalnu akciju: Dani savremenih umetnosti ove godine otvoreni su 1. juna,  dodelom diploma svršenim studentima.

 

Nastavljaju se studentskim predstavama u najvećim beogradskim pozorištima, a u četvrtak, 16. juna, u prostorijama Fakulteta savremenih umetnosti održaće se izložba svih radova pristiglih na Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce.

Tom prilikom biće dodeljene nagrade, diplome i priznanja za najbolje učenike. Posetite izložbu i uverite se u kreativnost srednjoškolaca – ovogodišnja tema konkursa bila je „Svetlost”.

Predstave studenata glume na scenama najvećih pozorišta

I ovog leta mladi studenti glume sa FSU nagrađuju publiku besplatnim predstavama na najvećim beogradskim pozorišnim scenama. Moći ćete da ih gledate u Narodnom pozorištu, Dečjem kulturnom centru, Jugoslovenskom narodnom pozorištu, kao i u okviru manifestacije Mladi BELEF. Ulaz na sve predstave biće besplatan, a kompletan spisak predstava možete pogledati OVDE.

Velika godišnja izložba studenata FSU – 24. jun

Velika izložba svih radova studenata likovnih umetnosti i dizajna biće otvorena 24. juna i moći ćete da je pogledate tokom celog leta. Izložba će biti organizovana u prostorijama fakulteta, pa je to još jedna lepa prilika da vidite kako rade i studiraju naši studenti.

Dođite da pogledate nove ideje i uživate u talentu budućih slikara i dizajnera koji će svojim idejama menjati postojeću umetničku scenu. Svi oni koji žele da pogledaju radove studenata FSU moći će to da urade do kraja leta na FSU (Svetozara Miletića 12), od 9 do 17 časova, svakog radnog dana.

Prijavite se i obezbedite svoju ulaznicu za Dane savremenih umetnosti

Ono što je najbolja vest jeste da je ulaz na sve ove događaje potpuno besplatan. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i obezbedite svoje mesto na najzanimljivijem kulturnom događaju ovog leta!

Da obezbedite besplatnu ulaznicu za sve događaje u okviru Dana savremenih umetnosti, prijavite se OVDE.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.