Dođite na Dane lepih umetnosti i multimedija

/ / Vesti / 20. 03. 2017.

dani lepih umetnosti i multimedija

Pozivamo vas na Dane lepih umetnosti i multimedija, koji se održavaju od 27. do 30. marta u Domu kulture Studentski grad. Na manifestaciji, koju su pripremili studenti i profesori Akademije lepih umetnosti i multimedija, prisustvovaćete otvaranju pozorišta „Portal” studenata ALUM-a, a očekuju vas i predstave vaših kolega, proslavljeni umetnici, izložba i panel diskusija.

Svi studenti ALUM-a mogu posetiti Dane lepih umetnosti i multimedija potpuno besplatno.

 

Interaktivan program za ljubitelje umetnosti

Svečano otvaranje pozorišta „Portal” nove scene studenata ALUM-a će u ponedeljak, 27. marta, u 20h, označiti početak Dana lepih umetnosti i multimedija. Tom prilikom moći ćete da pogledate predstavu „Biti il’ ne biti”, u izvođenju vaših kolega, diplomaca iz klase profesora Božidara Đurovića.

Tokom manifestacije moći ćete da učestvujete i u panel diskusiji na temu „Sudbina glumca u savremenom dobu” sa istaknutim ličnostima iz sveta umetnosti. Nešto kasnije tog dana možete da pogledate i predstavu „Viza”, u realizaciji studenata iz klase profesorke Vide Ognjenović.

Imaćete priliku da vidite i kolažni program „A šta sve glumac mora da zna?”, u okviru koga će studenti ALUM-a pokazati svoje glumačke veštine iz svih pet stručnih predmeta, kao i izložbu odabranih radova studenata Departmana vizuelnih umetnosti, čija će postavka trajati do subote, 1. aprila.

Kompletan program i satnicu Dana lepih umetnosti i multimedija možete videti OVDE.

 

Susret priznatih i perspektivnih stvaralaca

Tokom manifestacije imaćete priliku i da razmenite mišljenja sa kolegama, studentima ALUM-a, kao i sa profesorima ALUM-a, cenjenim umetnicima domaće pozorišne, filmske, produkcijske, slikarske i dizajnerske scene, među kojima su reditelji Božidar Đurović i Vida Ognjenović, glumci Ivan Bosiljčić, Hadži Nenad Maričić, ali i mnogim drugim posetiocima, renomiranim ličnostima iz sveta umetnosti.

Celokupna organizacija Dana lepih umetnosti i multimedija zasluga je studenata Menadžmenta umetničke produkcije i medija i njihove saradnje sa kolegama i profesorima ALUM-a. Ovakav angažman studenata ima za cilj sticanje praktičnih veština i iskustva u realizaciji umetničkih događaja, te predstavlja odličnu stručnu praksu za buduće multimedijalne producente.

Vidimo se na Danima lepih umetnosti i multimedija da zajedno uživamo u programu koji su pripremili studenti i profesori ALUM-a!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.